Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.09.2021 09:04 - РАЗКРИТИЕТО Е В ХОД !
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 255 Коментари: 0 Гласове:
3



ГАЛАКТИЧНА ДИВУЛГАЦИЯ
~ СЪБИТИЕТО Е НЕМИНЕНТНО
Първият Творец вече даде сигнал за ГО Галактическата федерация на светлината да започне да се появява в небесата на света в голям брой. Сега им е позволено открито да общуват с хората по света. Да, нарича се Галактическо Разкритие
Те вече няма да чакат световните правителства да направят разкриването, както те самите.
Целият свят ще може да види гигантски екрани / монитори от страните на тези кораби-майки / светлинни кораби, изпращайки някои съобщения на света точно imageтова, което виждаме по нашите телевизионни канали днес. А някои от световните хора ще бъдат поканени да се качат на корабите и да се срещнат лично с Галактиката. На болните хора ще бъде дадено безплатно лечебно лечение.
В момента и все още няма да има закъснение за Галактическото разкриване. Тоест краят е близо!
Това не означава, че Земята е обречена
Това не означава, че целият живот такъв, какъвто го познаваме, ще престане да съществува
Това не означава, че ще има голям катаклизъм
По-скоро това е краят на експеримента, който е направен на Земята.
И краят на времето, позволено за Анунаки и Рептили в ръководството на този свят. Краят трябваше да се случи още през 2012. г.
Но духовната йерархия реши да я разшири, за да даде път на подготовката за хората от този свят и да позволи на тайните контролери на този свят шанса да се откажат и предадат. Този момент най-накрая ще свърши (сигурно) следващата година. Първият творец, както и Духовната йерархия вече са решили да вървят напред и да позволят на Галактиката да взаимодейства директно с хората на този свят.
Означава също така, че на всяко човешко същество на Земята ще бъде даден шанс да знае откъде точно е дошло във Вселената от гледна точка на Галактическите произход. На всяко човешко ДНК има вграден код, който идентифицира истинското наследство на всяко човешко същество.
Или сме дошли от Плеяди, Атлантия, Сириус, Лемур, Андромеда, Алфа Кентаури, Арктурус, Мушаба и т.н. И фокусът е даден на човека, но това важи особено за животните. Когато цялостно Галактическо Разкритие се разгърне в световен мащаб, ще има префокус и превъзпитание на хората в този свят за истинската им история.
Това означава също, че Галактическото пътуване ще стане възможно. Ще ни се даде шанс да пътуваме и да посетим родната ни планета или звездна система, откъдето сме произлезли.
AstharCommand
Нова Макс
 




Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 657686
Постинги: 1496
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031