Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. OTKROVENIYA - МАСЛОВ ЛЕОНИД ИВАНОВИЧ
2. ДИКТОВКИТЕ НА ПОСЛАНИКА НА ВЕЛИКОТО БЯЛО БРАТСТВО ТАТЯНА МИКУШИНА
3. SPIRALATA. NET - Най-големия сайт в България за виртуална духовна литература!
4. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! ПРОТОКОЛИ НА СИОНСКИТЕ МЪДРЕЦИ - ВИСША ШКОЛА ЗА СВЕТОВНИ УПРАВЛЕНСКИ АБСУРДИ!
5. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! КАК СИСТЕМАТА ПРАВИ БОГАТИТЕ ПО-БОГАТИ, А БЕДНИТЕ ВСЕ БЕДНИ?
6. ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2011 ГОДИНА! - БЛОГ ЗА ПОДДРЪЖКА НА "ДВИЖЕНИЕ ЗА ДЪРЖАВНОСТ И ДУХОВНО ВЪЗРАЖДАНЕ НА РУСИЯ" - /ОТ БЪЛГАРИЯ/!
7. ПРЕЗИДЕНТСКИ И МЕСТНИ ИЗБОРИ 2011 - ЗАЩО НЯМА ДА ГЛАСУВАМ?
8. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА ИЛИ "ВЪЛЧИ" КАПАН С БАНКОВИТЕ ЗАЕМИ! ВЪЗДЪРЖАЙТЕ СЕ ОТ ВСЯКАКВО ВЗЕМАНЕ НА ЗАЕМИ!
9. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА - СРИВ НА КАПИТАЛА ИЛИ СИГНАЛ ЗА ГРАНДИОЗНИ ПРОМЕНИ!
10. ОБРАЗОВАНИЕТО, КОЕТО ДАВАТЕ НА ВАШИТЕ ДЕЦА!
11. ЦЕРН - ГОЛЕМИЯТ АДРОНЕН КОЛАЙДЕР, ГРАНДИОЗНА БЕЗСМИСЛИЦА НА СВЕТОВНАТА НАУКА ЗА 4.5 МЛРД. ШВЕЙЦАРСКИ ФРАНКА! - І част
12. /ДИКТОВКАТА Е ДОБРЕ ДА СЕ НАУЧИ НА ИЗУСТ/ Еволюцията е постоянно усъвършенстване - Маслов - 28.02.2008
13. Човечеството – Вселенски експеримент - Маслов 16.08.2008
14. НЯМА СЛУЧАЙНОСТИ - Маслов 31.07.2005
15. - За невярващите - Маслов 27.02.2007
16. СВЕТОВНИТЕ КАТАСТРОФИ И ТЕХНИТЕ ПРИЧИНИ
17. Невъзможно е да се спасите без да възприемате Думите на Създателя - 20.03.2007
18. ИЗТРЕЗНЯВАНЕ - Маслов - 29.05.2007
19. ПРОЗРЕНИЕ - Маслов 09.06.2007
20. ПЪТЯТ КЪМ СВОБОДАТА... - Маслов 17.10.2007
21. ОСНОВАТА НА РЕЛИГИЯТА НА ВИСШИЯ РАЗУМ - Маслов - 27. 10. 2004 г.
22. Още веднъж за основите на Божествената регулярност - Маслов 02.06.2011
23. Тайната на Колективното съзнание - Маслов 04.10.2010
24. Одобрява ли Аллах джихад? ( Отговор на Исус чрез Ким Майкълс)
25. ВЕЛИКО БЯЛО БРАТСТВО
Постинг
20.08.2011 23:42 - Учете се на краснопис и го прилагайте ежедневно - Възлюбеният Ел Мория 20 август 2011 г. - Чрез Росица Авела
Автор: minchomin Категория: Лични дневници   
Прочетен: 3021 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 22.08.2011 10:20

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

imageАЗ СЪМ Мория, днес идвам, за да ви дам указания как всеки от вас със своите собствени усилия може много да си помогне за повишаване на концентрацията и за възстановяване на баланса и хармонията вътре в самите вас. Това са все качества, които ви е абсолютно наложително да отработвате, за да можете да влезете в Новия Ред!

Концентрацията ви помага да успявате да задържите мисълта си насочена към реалния свят на Бога, без да се отклонявате към заобикалящата ви илюзия.

Балансът и хармонията спомагат да оставате позитивни и в Радостта, и така да опазите своя храм и своята Божествена енергия, независимо от сцената на живота, която се разиграва във всеки момент от пребиваването ви в този свят.

Това, което ви препоръчвам да правите, е да пишете на ръка винаги, когато е възможно. И най-важното в процеса на писането е да се опитате да се успокоите, и да пишете бавно, плавно, със заоблени букви, с еднакви разстояния между отделните думи… Упражнявайте своя краснопис отново и отново. И преди да започнете, благодарете на Бога за помощта, която ви се дава, за да успеете.

И колкото повече пишете, и успявате да се успокоите, и да забавите темпа на писането, и го правите със заоблени и слети букви в думите, независимо кога го правите, къде се намирате и какво пишете, ще усетите, че когато след това започнете да говорите, тонът ви е по-мек и мисълта ви тече плавно, и се чувствате добре. Ще почувствате, че ви е леко и радостно на душата. След време ще усетите, че и концентрацията ви се повишава, и ви е много по-лесно да задържите вниманието си върху дадено нещо.

Понеже всичко е свързано в човешкия организъм и когато прилагате усилия да пишете спокойно и заоблено, това оказва влияние на вашите мисли, чувства и говор. Те стават позитивни и сънастроени на Божествената гама!

Когато мисълта ви е заета с писането и влагате в този процес цялото си старание, и го правите с желание, вие мислите за това как да изписвате буквите, а не за това какви проблеми имате в момента. Така, освобождавайки съзнанието си от проблемите, давате възможност те да бъдат божествено разрешени и вашият Висш Аз да се намеси и да ви подскаже правилното решение. И както се стараете да пишете красиво, така в един момент в главата ви току се зародила прекрасна идея, дошла направо от висшите сфери.

Процесът на красивото писане на ръка е изключително важен. Затова и силите на илюзията толкова се постараха да го омаловажат.

На ниво физическо тяло чрез вашите усилия мозъкът задава команди на ръката да забави и заобли изписването, да се подравни текстът и да бъде симетричен на листа. Тогава на фин план енергията започва да тече плавно между двете мозъчни полукълба.

На ниво душа това води до появата на чувството на Радост и състояние на Умиротвореност и до появата на Позитивност в мисълта.

Следващото, което се получава, след като постигнете горния резултат, е свързването на душата с духа – с висшия Аз. Така той поема ръководството и вие ставате способни да създавате Божествени образци във всяка област на живота.

Разбирате, възлюбени, как всичко е взаимосвързано и колко вашата цивилизация се е отклонила, и върви по път, водещ надолу. Вие въвеждате текста с помощта на машини и те пишат вместо вас. Учите се дори да не мислите като натискате клавишите със съответните букви. И в последно време вашата „напреднала” цивилизация измисли дори да не се пише чак толкова много, а се стигна дотам да се докосва екрана с цял готов текст на него. Колко „удобно”! Но това води до деградация и неспособност за концентрация и творческо мислене. А после се чудите каква е причината във вашия напреднал цивилизован свят да се появят толкова нови болести. Дали вашите прабаби и прадядовци страдаха от старческо слабоумие или имаха бистър ум и мъдро напътстваха своите деца и внуци, и знаеха, и помнеха толкова приказки, легенди и песни?

Днес дойдох да ви дам тази практическа препоръка, която да ви е от помощ занапред, и за да ви е по-лесно да контролирате своите мисли, чувства и слова. Вие може да ползвате достиженията на вашата цивилизация, но го правете мъдро и с мярка! Пишете на компютрите, но пишете и на ръка. И когато го правите, го правете качествено, за да сте добре.

Искайте помощ за отработване на правилното от Божествена гледна точка изписване на текста и винаги благодарете на Бога за помощта, която ви се дава!

И когато творите, е по-добре да пишете сътворяваното на ръка. Така е доста по-сигурно, че на преден план е вашата божествена същност, а не нереалната ви част.

Аз ви давам в днешния ден импулс да действате в нужното направление и да бъдете здрави занапред. Здрави в дух, душа и тяло, за да са успешни всички ваши дела, които извършвате, водени от мисълта за Общото Благо и намерението да служите на Бога всеки час!

АЗ СЪМ Ел Мория.

© Росица Авела

 

 


ЕДИНЕНИЕ
www.edinenie-vsemirno.net

Указания на Съществата на Светлината:
Всеки сам носи кармична отговорност при неприлагане в своя живот на полученото знание.
Всеки носи кармична отговорност и при неинформиране на другите, на които предава това знание, относно кармичната отговорност при неприлагането му от тях в живота.
(допълнителна информация, относно кармичната отговорност - виж посланието на Господ Санат Кумара от 22 ноември 2010 г.)



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: minchomin
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3407583
Постинги: 1741
Коментари: 1164
Гласове: 3633
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031