Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.03.2015 09:52 - Нумерология - Личен ден!
Автор: gmartines Категория: Хоби   
Прочетен: 16449 Коментари: 0 Гласове:
0



 ВАШИЯТ ЛИЧЕН ДЕН

За да го намерите, съберете личната си година (за дадена календарна година) с календарния месец и календарния ден (редуцираните им числа). Например: вашата лична година е 3 и искате да знаете какво ще означава за вас някой от националните празници. Да речем - какво трябва да правите в Деня на Св. Св. Кирил и Методий - 24 май.

3 (личната година) + 5 (май) + 6 (2 + 4 = 6) = 14 = 1 + 4 = 5.

Прочетете в таблицата написаното за 5.

Тази таблица ще ви каже какво точно да правите, когато дойдат съответните вибрации. Вземете календара и в началото на всеки месец напишете отгоре числото на личния си месец (редуцирания сбор на личната година и календарния месец). После сметнете и числото на всеки ден (като съберете календарното му число с личния месец) и всяка сутрин се консултирайте с таблицата. Скоро ще забележите колко по-лесно се подреждат нещата в живота ви. За невероятно кратко време ще намерите себе си, ще постигнете хармония между онова, което имате да правите, и онова, което става около вас.

Никога не забравяйте универсалната вибрация. Тя е като река, която влачи всекиго навън или навътре. Но помнете: вашият собствен индивидуален свят е ваше лично дело и творение. Ако живеете съгласно вибрациите си, ще имате и ще правите всичко, което пожелаете.

 ТАБЛИЦА НА ЛИЧНИТЕ ДНИ

Ден 1. ТВОРЧЕСТВО. Започнете нещо, направете предварително добре обмислена промяна, предприемете планираната кампания. Тласнете напред бизнеса си. Срещнете се с важни за него хора. При срещата вие водете разговора, не оставяйте инициативата на партньорите си. Нито за миг не забравяйте предначертаната цел и не скъпете каквото и да било усилие за постигането й. Направете нещо непривично, оригинално. Не приемайте съвети, които се различават много от вашето виждане по въпроса. Стойте здраво на собствените си крака, доверете се на интуицията си. Нека мисълта и действията ви бъдат в пълен синхрон.

Днес силата и индивидуалността ви са в апогей. Вие сте незави­сим, неконвенционален, амбициозен, енергичен и разчитате на себе си. Вървите уверено към успех и нищо не може да ви спре. Интелектът ви работи под пълна пара. Преценката ви за нещата е поразително точна. Имате куража и решимостта да реализирате плановете си докрай. Съзнавате добре, че нетърпението, инатът, гневът, арогантността, самовлюбеността, мързелът и нежеланието да се съобразявате с родените от вибрациите условия само ще допринесат да изпуснете едно положение, което засега е изцяло под ваш контрол.

 

ПРЕСЛЕДВАЙТЕ НЕОТКЛОННО ЦЕЛТА СИ!

Ден 2. НАТРУПВАНЕ. Бъдете "попивателна", сложете под сурдинка всичко, което правите, потиснете индивидуалността си и приемете мнението на своя приятел. Съобразявайте се с ближните. Направете нещо за някого. Помирявайте хората и противоречията. Поемете своя дял от работата и кажете "благодаря". Постарайте се общуването ви с другите да е гладко и хармонично. Не бъдете водач, следвайте по-силния. Трупайте всичко възможно - информация, факти, нови познанства, които могат да ви послужат утре. Бъдете уравновесен, спокоен, доброжелателен. Изгладете недоразуменията, поискайте прошка, ако сте виновен. По-малко приказвайте, повече слушайте и мислете.

Днес вие акомпанирате - не свирите мелодията, а й придавате допълнителна хармоничност. Преизпълнен сте със съчувствие, разбирате хората и се приспособявате към характера на всекиго. Приятно ви е да осигурявате добри условия на другите, не страдате нито от чувство за превъзходство, нито от отчуждение. Пълен сте с грация и ритъм. Съзнавате, че ако сте тих, внимателен и приятен, ще сполучите в това, което желаете, защото всеки ще иска да ви помогне. Бъдете чувствителен към чувствата и желанията на другите, но не допускайте вашите собствени да бъдат наранени, не се оставяйте да злоупотребяват с добрината ви. Не бъдете несигурен, истеричен, прекалено потаен, меланхоличен.

 

ДРЪЖТЕ ЕЗИКА СИ ЗАД ЗЪБИТЕ. НЕКА УСМИВКАТА НЕ СЛИЗА ОТ ЛИЦЕТО ВИ.

Ден 3. ИЗРАЗ. Раздайте част от светлината, която ви залива и вибрира във вас. Започнете деня с песен, забравете тревогите, приемете всичко такова, каквота е, и го облъхнете със спокойствие и радост. Не правете дългосрочни планове, извлечете каквото можете от деня, благословете първите трима срещнати през този ден, превърнете работата в игра. Посетете приятелите си, забавлявайте ги. Тичайте, вместо да вървите. Възползвайте се от чувството си за хумор. Пръскайте радост и ентусиазъм. Пометете всички препятствия по пътя си. Надсмейте се над провала и почнете смело от нулата. Облечете най-хубавите си дрехи и излезте навън. Покажете на всички какво преимущество е да бъдеш красив.

Ако не раздадете от натрупаните предния ден богатства и хармонични вибрации, можете просто да се пръснете. Вие обичате света и разбирате защо толкова много е казано или написано за "радостта от живота". Ако ви нанесат удар, веднага ще се съвземете. През този ден ръчният труд не ви влече. Ако сте артист, ще сте на върха и ще пожънете аплодисменти. Независим сте, не се нуждаете от нищо повече от това, което имате. Не ви е страх от нищо и от никого. Наясно сте, че светът е в ръцете на психопати. Оставете им го. Вие съзнавате, че тревогите, нетолерант-ността и страхът от бъдещето само пилеят силите ви.

 

НЕКА СВЕТИ СВЕТЛИНАТА ВИ!

Ден 4. РАБОТА. Станете рано и си направете план за деня. Вършете всичко с казармена точност, но с весело сърце. Стриктно изпълнявайте нарежданията на действителните си или въображаеми началници. Правете всичко навреме, не допускайте грешки и поправете старите. Поставете нещата си в ред, прегледайте бюджета си. Възстановете равновесието си. Сложете юзда на своето въображение. Уважавайте традицията и общоприетите норми.

Това е ден за организация и система. Вие сте смел, целеустремен и поставяте основите на своя строеж, затова бдите за качеството на тухлите, варта и т.н. Съзнавате красотата на съвършената конструкция. Знаете, че четири стени значат протекция, че ветровете също са четири, компасът сочи четири посоки, четири са елементите и стените на съвършения квадрат. Достатъчно сте умен и съзнавате, че целият този труд не означава монотонност, нито пък, че ако орете земята, ще попаднете в някой трап.

 

РЕЖЕТЕ И КАСТРЕТЕ, ПРЕТЕГЛЯЙТЕ. ДНЕС СЕ ГРАДИ ТРАЙНОТО УТРЕ.

Ден 5. РАЗШИРЕНИЕ, СВОБОДА. Отдръпнете се от детайлите, инжектирайте с нови идеи работата си. Изострете любознателността си. Стремете се да осъществите максимум контакти, по възможност - с чужденци. Заемете се с нещо интересно и забавно. Приемете и използвайте разнообразието. Направете ста­рите неща по нов и различен начин.  Рекламирайте себе си и работата си. Погледнете на света и хората от различен ъгъл. Насочете се към нови обекти, излезте от задънената улица. Идете да видите някоя пиеса, която иначе не бихте избрали. Научете нещо за живота на класа, към която не принадлежите. Ако обичате романи, започнете да четете философски трактати, ако пък обичате поезия, прочетете последния криминален разказ. Обмислете всяка причина, която поражда разногласия между вас и другите. Приемете хладнокръвно неочаквано възникналите проблеми. Бъдете бдителен и наблюдателен.

Ако в ден 4 сте свършили работата си добре, заслужавате кратка почивка. Малко сте неуверен и неспокоен, но затова пък - свободен. Вие сте бродяга - циганин, който копнее за далечни пътища. Предприемете краткото пътешествие, което ви е изглеждало неразумно предния ден. Днес то ще ви донесе очаквания резултат, защото условията са назрели. Ще държите да поканите вечерта някой от пренебрегнатите си приятели. Ако съпругата ви иска да отидете на опера, отидете - може да не ви се види толкова отегчително. Все пак е една промяна. Късметът е с вас, не го изпускайте. Не хабете жизнеността и енергията си, като си разваляте настроението или нервничите. Това може да се отрази на храносмилането ви.

 

Ден 6. ХАРМОНИЗАЦИЯ. Постарайте се да изглеждате добре. Облечете добре изгладени дрехи в цветове, които не бодат очите. Готов ли сте да чуете нечия тъжна история и да дадете съвет, ако ви го поискат? Избягвате ли отговорността, която е лично ваша, или пък се товарите с чужда? Пазите ли диета, правите ли гимнастика? Гледате ли отвисоко на някого? Приятна ли е обстановката, в която работите? Дали цветовете в кабинета ви не се "бият", дали столовете не са неудобни? Домът ви, канцеларията движат ли се като добре смазани механизми? Близките и приятелите ви нямат ли нужда от нещо, което можете да им набавите? Дали не сте прахосали много пари, и то само за себе си? Не дължите ли визита на болен близък или на приятел? Уредете всички тези ангажименти, сега е времето за това.

Днес вие сте добрият ангел на дома. Направете така, че всеки да се чувства удобно и приятно. Вие сте учител, баща, майка, изповедник, съветник, закрилник, компаньон, всичко в едно. Ако някой е в нужда, вие се чувствате призван да му помогнете. Завършете всичко започнато, за да си починете на седмия ден. Изпълнен сте с висши принципи и силно желаете да хармонизирате живота на другите, както сте направили със своя. Разбирате, че не трябва да се бъркате там, където още не са ви поискали съвет. Този ден чувството ви за дълг и отговорност е изострено.

 

СМАЖЕТЕ МАШИНИТЕ.

Ден 7. ИНТРОСПЕКЦИЯ. Поемете дълбоко дъх, отърсете се от тревогата и напрежението, спрете бързия бяг. Настроението е неделно. Останете сам за част от деня и се вглъбете в себе си. Спрете се, огледайте се, ослушайте се, за да осъзнаете, че "човек не живее само с хляб". Спомнете си сторените от вас грехове и злини и ги компенсирайте с добри постъпки. Помислете накъде отивате и защо. Ако е възможно, излезте навън, в полето. Ако не - купете цветя или изведете кучето на разходка. Отделете време за пълна почивка - умствена и физическа. Умът ви ще попие много неща, когато нервите не му пречат. Мислете, преди да говорите. Живейте своя живот, не се месете в чуждия. Не преследвайте нищо за себе си или семейството си. Не се стремете да се изразите, а попивайте впечатления.

Това е ден с висока духовна вибрация, неподходящ за начинания в материалното поле. Все пак спазвайте мярка в отдръпването от света. Бъдете сам, но не изпадайте в меланхолия, не се чувствайте ограбен. Може би безцелното суетене около вас да не ви харесва, но не се дразнете, не бъдете прекалено критичен. Хилядите неприятности могат да ви изглеждат като цяла армия от малки дяволчета, които искат да смутят вашето равновесие, но ако съзнавате, че това е ден за вътрешен живот, ще ви е ясно, че те не могат да проникнат достатъчно дълбоко, и ще се прис­мивате на усилията им. Днес ще съберете огромен резерв от сила за утре.

 

НЕ ЩЕ ВИ СМУТИ ГРИЖА ТА НА ДЕНЯ. ОСТАВА ТЕ НАСАМЕ С МИСЛИТЕ СИ.

Ден 8. ИЗПЪЛНИТЕЛНОСТ. Огледайте работата си, организирайте силите си, уточнете своето място в бизнеса и финансите. Ако дотук сте имали успех, заемете се с надстройката. Ако шансът е благоприятен, продължавайте напред. Използвайте творческата си сила. Стъпете здраво на земята и привлечете всички магнитни земни вибрации в предприятието си. Впрегнете силата си за материални придобивки. Вярвайте в успешния край. Този ден надмощие имат силите на материалното поле.

След духовното пречистване от вчера, днес сте готов да се заемете с практически неща. Успехът е във вашите ръце. Стойте здраво на краката си, тогава и другите ще ви гласуват доверие. Вие разбирате, че парите са само средство и не бива да се трупат, да се превръщат в самоцел. Чувствате силата и конструктивността на 4, умножено по благостта и добротата на 2. Съзнавате силата на 1, прибавено към духовната мощ на 7, и не бихте пренебрегнали носещото радост 3, прибавено към далече стигащото 5, или хармоничното 2, прибавено към нагласящото 6. Общо казано, съзнавате, че днес имате господарски ум, който раздава справедливост и милосърдие.

 

ДАЙТЕ ПЪЛНА ПАРА!

Ден 9. УНИВЕРСАЛНОСТ. Обичайте ближния като себе си. Правете добро на онези, които ви мразят. Забравете всичко лично и започнете да градите нещо, което изисква жертви от вас. Из-скубете задушаващите ви бурени, гледайте на всичко през розови очила. Направете дълго отлагания щедър жест, покажете добра воля. Откажете срещата с човек, който ви е губил времето. Откажете се от ограниченията, които сам сте си наложили. Ако ви предстои публична изява, радвайте се, че е насрочена именно за днес. Разкопайте пръстта около корените си, започнете да растете буйно. Днес вие сте във вибрацията на универсалната любов и братство. Принадлежите на целия свят. Виждате всичко в едри щрихи. Тъй като 9 е на върха на цикъла, то вижда света от птичи поглед, не забелязва детайлите, следва само крайната цел. Сякаш сте включени във вибрациите на всички велики хора, жи­вели някога. Искате всеки да сподели радостта ви. Съзнавате, че от утре започвате да живеете в нов цикъл на постижения, .и не искате да оставите нищо незавършено. Приключвате една глава.

 

НАПРАВЕТЕ ИНВЕНТАРИЗАЦИЯ.

Ден 11, ОТКРОВЕНИЕ. Забравете работата и гонитбата за пари. Фокусирайте осенилото ви откровение. Разкрийте идеалите си, покажете на всички красотата им. Познайте и силата, и слабостта си. Прекарайте известно време в облаците, но не се компрометирайте с неспазени ангажименти. Бъдете мечтател, идеалист. Не се редуцирайте до 2.

Днешният ден може да е особено важен за стъпка напред, но може да донесе и провал - зависи от вашето отношение. Може да е начало на нов цикъл, но и пропадане в старата дупка. Има сходство със 7, отваря врати към нови постижения, вдъхновява. Този ден е мост към боговете. Светлината на света принадлежи на целия свят. Не възнаграждава, но пречиства и лекува, Изисква вяра, почитание, молитва. Изисква да дадете най-доброто от себе си.

 

СЛЕДВАЙТЕ ЗВЕЗДАТА!

Ден 22. МАТЕРИАЛНИЯТ ГОСПОДАР. Въплътете в дела идеалите си. Внесете ред и система. Изтълкувайте всички истини, които познавате, в една дума и дайте на всеки шанс да ги ползва. Намерете практично решение на сложните си проблеми. Чертайте смело големи планове, те ще се реализират.

Това е денят, в който небето и земята се срещат. Дори небето да е пределът, силата на вашия дух го надвишава. Днес можете да построите въздушната кула от своя ден 11.

 

ОПОЛЗОТВОРЕТЕ ГОСПОДАРСКАТА ВИБРАЦИЯ 22.

СПЕЦИАЛНИ ДНИ ЗА ВСЕКИГО

 

1, 2, 3 Най-подходящи за покупка на дрехи, украшения, произведения на изкуството.

5  Най-добър за реклама и продажба.

6 Най-подходящ за покупки за дома. Най-добър за преместване в нова къща.

7  Най-добър за депозити в спестовна каса.

1, 2, 4, 8, 22 Най-подходящи за депозити в чекови сметки. 9 Най-благоприятен за публична изява или поднасяне на подаръци.

Не се опитвайте да завършите нещо на първо число; тогава започвайте!

Не се старайте да започвате нещо на девети; тогава завършвайте!

Не купувайте билети за пътуване на втори, четвърти и шести! Не стойте вкъщи на пети! Не пътувайте на шести!

Не започвайте нещо, което не можете да завършите на шести! Не правете нищо на седми! Отдавайте се на анализ и усъвършенстване!

Не се страхувайте да направите всяко необходимо за вас нещо в който и да е ден! Първо се настройте според числото на деня и тогава смело тръгвайте напред!

  ЦИКЪЛЪТ НА ВАШИТЕ ЛИЧНИ ДНИ

1.  Ден на определени действия с една цел. Време за незабавно и ефективно решение на всеки проблем. Добър за започване на нови практически дела, особено за сключване на договори и контракти, боравене с нотариални документи, занимания с юридически дела, а също така осъществяване на обикновен план, изискващ бързо решение. Този ден подсилва възможностите ви.

2.  Ден за планиране и оценка на проблемите, които не изискват непосредствени и незабавни действия. Към възможните трудности може да се добави още и нерешителността. Това е ден на контрастите - или с добро начало и лош край, или обратното. В този ден е най-добре да оставите да действат сътрудниците ви.

3.  Ден на разнообразна активност и приключване на вече започнати или стари дела. Заниманията с бизнес трябва да се редуват с кратка почивка. Добър за начеване на нови проекти, осъществяване на активно сътрудничество, съавторство, но не и за концентрация на мислите върху една-единствена цел. В този ден не трябва да водите спорове, да поставяте пръти в чуждата кола. Съвместните бързи действия ще осигурят вярното решение на най-трудните задачи. Денят е много добър за различни срещи, особено делови за пътувания и развлечения.

4.  Ден на обикновени дела и завършване на започнатите работи. Най-добре е да си останете вкъщи и се съсредоточите върху замислената идея, която ще трябва да осъществите. Откажете се от всякакви развлечения. Това е ден, определен за работа. Не трябва да се предприемат външни дела и да се занимавате със спекула. И в първия, и във втория случай това е просто безполезно.

5.  Ден на внезапни изненади, изпълнен с енергия, възбуда и приключения. Рискувайте само ако сте сигурни, че замисленото от вас е реалистично и достойно за внимание. С новия проект се заемете, когато се уверите, че е върху твърда основа. В този ден може да дойде дългоочакваният успех, преди започнатите дела да донесат благоприятни резултати.

6.  Ден на добрата воля и разбирателството, хармонията, комфорта и непринудеността. Откажете се от бързите и решителни действия, новите начинания. Този ден е добър за стопански дела, конференции, обществени желания, срещи с единомишленици, с близки и роднини, за дипломатически мисии без конфликтни ситуации. В този ден всяка неувереност може да бъде пагубна, а всеки риск - смъртоносен. Денят може да стане кулминация за тези действия, които са се планирали и подготвяли продължително.

7.  Денят е благоприятен за размишления наука и интелектуални занимания, научно-изследователска работа и нови открития, а също за всички видове и жанрове изкуства. Добре е да се извършват започнатите дела, да се изслушват съвети и препоръки. Присъщата му тайнственост може да способства за осъществяването на предчувствия, свързани с важни дела или събития. Нерядко той става щастлив ден.

8.  Ден на големи и важни дела, когато стремителните събития носят благоприятни резултати, когато важните и сериозни решения завършват бързо и леко, финансовите сделки и капита­ловложения носят голяма печалба, когато мащабната цел налага обединяване на малките организации в тръстове, концерни, асоциации и федерации.

9.  Ден на резултатите. Добър за започване на перспективни дела, обявяване на важни планове, усилване на връзките и контактите. Това е ден на личния триумф, осъщественото честолюбие, особено за дейците на изкуството, ден, благоприятен за търговски и финансови сделки.

 

 

 




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmartines
Категория: Хоби
Прочетен: 1753179
Постинги: 2102
Коментари: 13
Гласове: 148
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031