Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.01.2021 07:31 - Голямото нулиране - The Great Reset
Автор: jokera Категория: Други   
Прочетен: 1107 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

Продължавам да срещам наивници както „on line“, така и”of line” които си мислят, че това което се случва в САЩ е някакъв процес, който няма кой знае какво отношение към онова, което ще се случва в бъдеще в Европа, а в частност и в България.

Yes, but no...

Живеем в свързан, глобализиран свят и наивно е някой да си мисли, че всичко което ще ни се случва, ще зависи само от българските институции, министър председателя и още по-малко от президента.

Глобалния капитал, огромните икономически структури обхванали като паяжина целия свят и контролиращи освен паричните потоци и икономическите процеси, а и почти всички световни медии, (наричани за по-кратко „дълбоката държава“) в момента водят война не с Доналд Тръмп и неговите поддръжници, а с всички демократични сили. С всички нас ненужните.

Свидетели сме на гротеска с нечувани размери. Свидетели сме на нечуван и невиждан фарс. Какво се опитват да ни втълпят тези „свободни национални медии“? Значи от няколко месеца сме свидетели на погроми, палежи, разграбване на магазини, поругаване на православни храмове, унищожаване или повреждане на статуи и други исторически и културни ценности и това ни се представя като едва ли не „нормална“ революция на свободомислещи граждани на американския народ. А протестът на почти 100 милиона американци в нормален опит за защита на законно избрания от тях президент, като опит за налагане на едноличен фашистки режим и хунта.

Д@ ви го н@чук@м...!

Значи когато Тръмп призовава към ненасилие, чрез профилите си в социалните медии, същите тези „независими социалните медии“ изтриват тези постове и закриват профила му и профилите на стотици хиляди негови симпатизанти с оправданието, че няма да толерират техни активни потребители, чиито послания се основават единствено на омразата, расизма и нетолерантността.

В същия момент българския президент от месеци призовава открито към неподчинение и апелира към сваляне на законно избраното българско правителство и толерира незаконно блокиране не обществения живот в България. И нищо...

Никаква реакция нито от Facebook, от LinkedIn, Microsoft, Reddit, Twitter, YouTube или Google...

Nothing...

Никаква реакция и от „независимите“ наши национални медии.

Nothing...

Еб@л съм ви плурализма и независимостта.

Знаете ли какво ни чака...?

Безумно богатите ще стават още по-богати. Технологията 5 G в комбинация с новите ваксини ще модифицира голяма част от хората и физически ще „закрие“ другата част от нас ненужните.

Цифрова парична система и икономика контролирана чрез квантови компютри от една шепа хора самообявили се „световен елит“. Изкуствен интелект който ще затрие две трети от сегашните работни места и ще направи също така две трети от населението на земята ненужно. Ако някой си мисли че „The Great Reset“ на Клаус Шваб е утопия, теория на конспирацията или майтап, горчиво се лъже.

Войната вече се води и голяма част от нас са в положението „синдром на сварената жаба“ (може да прочете тук www.facebook.com/WeUnnecessary ) и вероятно така и няма да разберат какво се е случило...

Има ли надежда?

Може би...!

Нека си припомним библейския разказ за Давид и Голият.

Живота неведнъж дава доказателства, че това не е притча и се е случвало нееднократно в най различни ситуации. Знаете ли кое ни е направило господстващ вид на Планетата? Моментът в който хората са разбрали, че събрани няколко човека със смислена цел са по силни от гризли или мамут.

Само че в България узряваме за тази истина, когато ножът опре до кокала.

Е...опира вече...




Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: jokera
Категория: Туризъм
Прочетен: 3698882
Постинги: 346
Коментари: 1374
Гласове: 3078
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031