Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.03.2017 23:06 - Колективния имунитет Използва се за бой и вина
Автор: zahariada Категория: Други   
Прочетен: 4503 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Колективния имунитет Използва се за бой и вина

imageJon Рапопорт , гости 
Waking Times

Градушка в стадото! Стадото е всичко!

Концепцията на колективния имунитет (защита на населението) е често използван от ваксинални наркомани, като начин да се прокара вина към хора, които не се подреждат децата си за снимки.

"Вашият неваксинирано дете е опасност за ваксинираното ми дете!"

Извинете ме?

Защитата на децата, които вече са ваксинирани? Наистина ли?

Little Jimmy, чиито родители са решили да не го ваксинира, ще премине болести към деца, които вече са ваксинирани? Какво? О, имаш предвид тези имунизирани деца не са наистина безопасни? Тогава защо ги ваксинират на първо място?

Какво всъщност предпазва хората от болести, или им дава възможност да се възстанови от заболяване, без трайни болни ефекти, е силата на имунната им система.

Ако човек има хронично слаба имунна система, той ще се разболее отново и отново, и няма значение колко много хора около него са ваксинирани срещу колко много заболявания.

Здравето на населението има всичко общо с правилното хранене, адекватна канализация, и отсъствие на токсични елементи в околната среда.

Има много лекари, които знаят това, но те отказват да говорят, защото знаят, че те ще страдат последствия.

Ваксинация, като стратегия пропаганда, се използва за medicalize населението-да се твърди, че доброто здраве е фундаментално медицинско значение.

Това не е така.

Ако утре, се случиха две неща, те ще промени лицето на здравето във всяка индустриализирана държава:

Един, милиони повече хора купуват здравословна храна и / или отглеждане на храната си, в дворовете; и в градските центрове, отглеждане на храна в обществени градини;

И две, съдилищата, които доставят справедливост във формата на милиарди долари глоби и дълги, дълги затворнически присъди за корпоративни служители (включително изпълнителни директори) за тежка и реално замърсяване.

Забележка: Това справедливост би елиминирало ГМО култури, които разчитат на токсични пестициди.

Аз не съм се върти дъги. Аз съм просто като посочи, че, само с тези две промени, болници и клиники и кабинети ще изпразнят, и медицинския картел най-накрая ще изпитате огромно възмездие.

Здраве и живот не са медицински функции.

Всяка наука, която се твърди, че са медицински функции е фалшива наука, и хората, които правят тези твърдения са лъжци или идиоти или престъпници, или някаква комбинация от трите.

"Обединеният смъртност от скарлатина, дифтерия, коклюш и морбили при деца до петнадесет показват, че близо 90 процента от общия спад в смъртността между 1860 и 1965 г. е била извършена преди въвеждането на антибиотици и широко разпространена имунизация. Отчасти това рецесия може да се дължи на подобряване на жилища и до намаляване на вирулентността на микроорганизмите, но със сигурност най-важният фактор е по-висока домакин резистентност се дължи на по-добро хранене. "(Иван Илич, Medical Nemesis, Bantam Книги, 1977)

Водещ съпротивление = силна имунна система.

Отиди до някоя бедна страна от третия свят, и вие ще намерите: замърсени водни запаси, глад, липса на основни санитарни условия, свръх претъпканите условия на живот, откраднати земеделска земя-и голяма ваксинални програми. Резултатът? Хронично заболяване.

Няма значение, което етикети заболяване са поставени на това заболяване; тя продължава да съществува. И това ще продължи, докато не бъдат отстранени тези фактори.

Вземете един богат общност като Бевърли Хилс. Колко лекари би посмял кажа родител: "Виж, детето ви се нуждае от свеж въздух, слънчева светлина, упражнения, и той трябва да спре да яде нездравословна храна и играят на видео игри десет часа на ден. Докато това се случи, няма нищо някой може да направи за него. "

Един лекар настоява за немедицински решения? Забрави.

Основните елементи, които насърчават по-здрава и силна имунна система подбиват ваксинация и други медицински интервенции. Хората могат железопътния срещу този факт; те могат да го атакуват; но те не могат да го променят.

Естествено силна имунна система = не се разболяват, или ако го направите, вие се възстанови без трайни болни ефекти.

Слаба имунна система = се разболеете от много възможни причини.

Така че, футболни майки, се опитват прилагане малко здрав разум и интелект за ситуацията. Какво трябва да се прави, за да се засили имунната система на детето си, и защо си толкова притеснен, че неваксинираните деца са опасни за вашето ваксинирано дете, ако той е защитен? Приеми го, ти действа като будала за гигантски социализация стратегия, наречена ваксинация.

за автора

Jon Рапопорт е автор на три взривни колекции, МАТРИЦАТА разкри , EXIT от матрицата , и POWER ИЗВЪН МАТРИЦАТА , Джон е бил кандидат за място в Конгреса на САЩ през 29 -тиокръг на Калифорния. Той твърди, консултантска практика за частни клиенти, чиято цел е разширяване на личната творческа сила. Номиниран за наградата Пулицър, той е работил като разследващ журналист в продължение на 30 години, писане на статии за политиката, медицината и здравето на CBS Healthwatch, LA Weekly, Spin Magazine, Stern, и други вестници и списания в САЩ и Европа. Jon е изнасял лекции и семинари на световната политика, здраве, логика, и творческа сила на публиката по целия свят. Можете да се регистрирате безплатно своите имейли в  NoMoreFakeNews.com  или  OutsideTheRealityMachine .

(За да прочетете за мега-колекция на Джон, на излизане от Матрицата , натиснете тук .)

Подобно Waking Times на Facebook . Следвайте Waking Times на Twitter .

Тази статия ( колективния имунитет Използва се за бой и вина ) първоначално е бил създаден и публикуван от Блог Джон Рапапорт е и е повторно публикуван тук с разрешение.




Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39748770
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031