Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.08.2017 22:00 - ДАНО ТЕРОРИСТИТЕ НА ИДИЛ...
Автор: planinitenabulgaria Категория: Туризъм   
Прочетен: 1206 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

ДАНО ТЕРОРИСТИТЕ НА ИДИЛ НЕ ВЪЗПРИЕМАТ ТАКТИКАТА      

               НА  ТЕРОРИСТИТЕ НА ИНТЕРНАЦИОНАЛА…

 

    За сега стратегията на идеолозите на терорзима на ислямските фанатици е чрез жестокости да променят живота в страните, които са с по 3-4 века преди тях в културно отношение. За тази цел бе създаден радиикалният ислям, който няма нищо общо с исляма, но от негово име и на основата на необразоваността и пълното неразбиране на живота от младите, заблудени от имамите-ментета хора вербува самоубийци и убийци, пред чиято жестокост Европа наистина е потресена. Разбира се, че Европа ще се справи, тя не е путинова Русия,  с век-два преди страните от исляма. В ислямските страни животът се определя от законите на шериата, в Русия – от законите на един изкуствен политически строй, който не прави смисъл - комунизЪма, метастазирал в последните години на олигархия, начело с бащица.

     Трудно време настана за европейците, но придвижване към по-добре време за тях от сегашното, което засяга вече дори страни като Австралия и Исландия, ще има. Виновниците за това положение с радикализирането на ислямистите носят основно двама държавници. Единят е Хрушчов с разсаждането на социлизма през 1963 г. в държави, където няма почва за него – Алжир, Либия, Египет, Ирак и Сирия. След това този номер приложи Брежнев в Афганистан, а преди 6 години Путин в Сирия и причини този натиск върху Европа чрез бежанците, побегнали за да не станат и ге жертва на бомабрадировките му там, при които бяха убити към 500000 души. Неприемливият начин за живот на хората в тези изостанали държави, който бе подържан от жестоките служби про сигурността роди още по-голяма жестокост, която да е в състояние да се изправи срещу тези служби. Така се пръкна един нов общесвен срой, все още не назован от политпрофетите с точното му име, джихадизъм. Той се появи в резултат на преструктеурирането на политическото пространство в света в последните години. У нас в резултат на прсевдодемокрацията се появи друг седмокрил петокурец, окачествават като гетовизация /на страната/. Гетовизацията представлява поява на анклави на циганите около градовете, които практически се управляват от ромлидери по законите на мешарето, а с отсъствието на държавата в тези региони /б. м. анклави/, тя  няма никакви възможности да въздейства върху тези процеси. В аванс казвам, че тези анклави са център на незаконна дейност, но те носят и друга опастност – на базата на безпросветността на тяхното население, то е манипулируемо и може да бъде подведено към действия, насочени срещу държавата, в интерес на други държави и религии.

    Аз, като човек който познава добре страната си не само регионално често съм казвал, че ислямът задържа хората в планината, иначе те отдавна да са я напуснали. Имам предвид Западните Родопи, където живеят иислямизирани българи,  за краткост ще ги нариичам поаци. Те остават там, защото се чувстват хора от една общност - ислямска, не слизат по градовете, защото там живеят хора от друга вяра - християни, с които те няма как да имат сериозни връзки, напр. да се женят, а само икономически. Има и изключения обаче. Знам млади мюсюлманки, които имат контакти с християни, но нито населени места ще посоча, нито за претенциите им към протичане на интимния контакт, знам и мюсюлмани, работници по строежите, които с кеф ядат свинско месо, но ако не им е съобщено специално, че е такова, макар те добре да го различават от телешкото и овчото. Християнските села по планините ни масова са обезселени, посочвам за ппимер тези в региона Краище, докато тези по Запаадните Родопи си стоят и дори се разширяват. От тях посочвам за пример селата, които са добре познати - Пашово, Света Петка, Аврамово, които имат и ж. п. гара. Но и такива, които са съвсем отдалечени и много на високо запазват своя виталитет и ще спомена две от тях – махалите, макар да са големи калкото села Кьорава, Крастава, такива има доста и по притоците на р. Чепинска високо-високо в планината, където хората живеят при много трудни условия. Те живеят в много голяма бедност, разчитат на свежи пари ако продадат стоките си – млечни произведения, сладко, мед. Май друго няма. И пак повтарям, защото ислямът ги задържа планината.

    Има и доста села по планините с чисто турско население, но там всичко е много различно от това, което става по гетата или по селата с българи мюсюлмани високо-високо в Родопите, ще стане дума и за тях.

 

     Не от сега, от години протича един процес на радикализация на исляма, който вече притеснява Европа. Защото благодарение на тази радикализация около 20000 араби, родени в Европа заминаха към Сирия като джихадисти. Оказа се, че живеещите от държавни помощи араби в Европа мразят европейците и са готови да участват в атентати срещу гражданите й. В този процес на радикализация биват включвани младежи абсолютно необразовани, като се започва „работа” с тях от деца, където молли-ментета в мечитите промиват мозъците им. Такива не достигат до мектеби и медресета. Моллите, работеещи с тези хора са като агентите на ФСБ, които също са навсякъде, дори и в изкуството, където са внедрели най-съвършенните си ментета Благодарение на тази двойнственост при работата - уж едно, а целта е друга - биват промивани мозъците на децата и младите хора, те стават манипулируеми и така могат да бъдат насочвани да вършат неща, недопустими за исляма, като жестокости, самоубийствени атентати и още много лоши неща, не смея да ги спомена. Този процес бива нариичан радикализация, той е много страшен. Основата му са безпросветността на заблудените и подлостта на тези, които са ги формирали такива, както турците някога еничарите, а НКВД – джелатите. Така тези младежи се  подготвят за война с неверниците, а неверници са тези, които не проподядват исляма и са векове преди тях като развитие във всички области - хора, сред които ислямистите не могат да се интегрират,но пък  могат да ги избият по разни начини, ако им се отдаде възможност. Това няма как да стане обаче, в момента сме в преходен процес, който ще свърши, но може да има още усложнения, на които ще се спра накрая. Как ще се интегрира един афганистанец напр, където жената се счита за нищо. И тези несчитащи жената за нищо като се преселят в Европа, която да ги издържа от социалните си помощи, дали тук ще уважават жените, питам аз разните  държавнички по Европа. И си отговарям сам – да ще я уважат, както те си знаят и където са ги учили имамите.

    Радикалният ислям намира почва сред най-изостаналите като образование хора в региони, където държавата е забравила за поданиците си или в региони, където живее продажен, паразитен етнос, готов на всичко, за да получава някакви доходи без да работи. България е застрашена от този процес, макар и косвено, но потенциални опастности има, а държавата и службите по сигурността като да ги няма. Аз считам опастностите по наша линия да се задават от две посоки. По-малката опастност са помаците, които са напълно изоставени от държавата и където емисарите на Саудитска Арабия и разните други държави като нея могат да работят без всякакви пречки. Тия с дебелите дупета от парламента едва ли знаят нещо за тези региони, какво мислят хората там, как живят откъснати от държавата, за кого гласуват почти 100%, но май толкоз за тях знаят и от службите. Ще посоча, че в тези региони помаците гласуват почти всички за ДПС, като те понятие си нямат, че са мамени, че ДПС не е партия, която им помага, а са партия на олигарси, свързани с Путин. Един бирниджия от тях каза преди години, че той разпределял паричните порции. И нищо, и в този случай дъравата я намаше, както и за хонорара му от 1,5 млн. лв. за указване на място за построяване на язовир. В тези региони има условия за радикалиизация на хората, но има и други условия - там да се  укриват хора, по-същество работещи срещу България. Тук ще въведа и един таг, без да давам пояснения към него – град Якоруда.

   Преди да премина към още по-подаващите се на радикализация хора, циганите, ще спомена, че турците по Източни Родопи не се подават на радикализация. При избори те напускат региона си, уж по работа, за да не гласуват за ДПС, партията, чиято „дейност” те отдавна са разбрали.

   Най-добрите условия за радикализация в страната ни са тези в гетата. Там живеят безпросветни хора, за които истината е ползата. Срещу някакво заплащане, срещу носене на извита напред брад, съчетана с бръсната глава или бурки, те ще получават някакви срадства, от които да живеят без да работят, но и така не може дълго. Към тези хора могат да бъдат проявени претенции да направят нещо нередно, опасно, да скрият някого, да напишат да им се построи джамия до гетото им. Това са началните показания за радикализацията на тези хора, към която те са склонни като етнос, пригоден да търси паразитен начин на живот и която ги устройва като цел в живота им. Едно такова гето има до Пазарджик, което неизменно предлага Делян Пеевски за депутат, там осъдиха един имам, който проповядвал радикален ислям, пред други изправиха препятствия срещу брадите и бурките им. Но този случай не е единствен, до гетото в Асеновград също се строи джамия. Тя ще засмуче ромовете от махала Гробищата и ще им пълнят главите с глупости.Чини ми се, че тези джамии до големите гета не са случайна работа, да не казвам аз защо се строят.

    На фона на изчезващите от страната българи в разплодна възраст, което е ужасяващо за бъдещато на страната ни, интересите на великите сили, най-опасни от които за нас са Русия и Турция, този процес, който тече в страната не може да остава в периферното зрение на политиците, които вместо са се сезират върху него, гадят кой отвил болтовете на джантите на един съдия на мафията и др. подобни. Промените по света текат много бързо, хората биват опростачвани съзнателно с цел манипулирането им, други се опростачват сами в резултат на богатството си. Зашото, както каза Радой Ралин, сит търбух, за наука глух. Ще дам таг с трима президнети, без да правя коментар: Милардер Тръмп, Генерал Радев, Егор Додон…

  А сега за потенциалните опаастности, които могат да се створят върху нас и върху европейците:

   Вече номерата с взривяване не вървят, започнаха номерата с газене на хора. И тези номера ще престанат, европейците не гризкат карфици. Но има нещо много по страшно, джихадистите да се сезират към уязвими за повреда места, с които направо да се парализира икономиката. Давам пример с пръстена ни 400 кV. Неговите стълбове са на обтяжки, стоманени въжета, където има завой на линията има стабилизираща стълба обтяжка. Достатъчен е един идиот да среже с рапидна ножовка стабилизиращото въже и енергийният пръстен на страната е извън строя, ще спре тока в почти цялата страна. Загубите ще са огромни, ще има хора, починали на масата на хирурга.

   Европа пък е уязвима по друга линия. Там влаковете се движат със скорост 300 км/час. Достатъчно е джихадисти да развият болтовете на вънщната релса, които я крепят към траверсите и ще настане ужас. Цялата тази композиция от около 1000 тона със стотици хора ако дерайлира?

   Подобни ужасии са правили терористите на Интернационала. Да си припомним взрива в църквата „Св. Неделя”, запалването на Райхстага, изпразването на яз “Искър”, запалването на крана пред НДК, сега палежите по горите и стърнищата. Има и хора, надарени с талант, но въпреки това подлежащи на манипулации. Давам пример с един наш голям поет, „работил” за Интернационала. Разстрелян е, няма да пояснявам какво е правил. Друг поет пък жертва живота си за България, за да послужи за пример и страната му да се освободи от турците.

  Завършвам с тези два примера като странична тема, но посочвам, че ако до момента в страната ни няма джихадистки изяви, това не означава, че ние не участваме по някакъв начин в този прпоцес. Дори само като коридор за придвижване на джихадитите от Сирия и Ирак до Европа.

   




Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12184077
Постинги: 4544
Коментари: 10754
Гласове: 18319
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031