Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.03.2020 19:18 - ЕКСПЕРТЪТ ПО БИОЛОГИЧНИ ОРЪЖИЯ ГОВОРИ ЗА РОДОВИЯ КОРОНАВИРУС
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 863 Коментари: 1 Гласове:
4

Последна промяна: 16.03.2020 19:20

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  ЕКСПЕРТЪТ ПО БИОЛОГИЧНИ ОРЪЖИЯ ГОВОРИ ЗА РОДОВИЯ КОРОНАВИРУС

14 март 2020 г.

image
    https://www.youtube.com/watch?v=xEcYQydhY9E&feature=emb_logo
    https://www.wakingtimes.com/2020/03/14/bioweapons-expert-speaks-out-about-novel-coronavirus/?fbclid=IwAR0iL-_r7z528n5fyK9zyPHWINVDNC9W5HxWQ6nKK6g37UR2ANqikxE_rcA


Д-р Меркола ,  гостите
Waking Times

Както знаете, романен коронавирус (първоначално обозначен с 2019-nCOV, преди да бъде преименуван на COVID-19 от Световната здравна организация) с произход от град Ухан, провинция Хубей в Китай, бързо се разпространява в целия свят.

Първият случай е докладван в Ухан на 21 декември 2019 г. Симптомите включват треска, задух, силна кашлица и пневмония, които в по-тежки случаи могат да доведат до нарушена функция на бъбреците и черния дроб и бъбречна недостатъчност.

На 21 януари 2020 г. центровете за контрол и превенция на заболяванията в САЩ потвърдиха първия случай в САЩ - пациент в щата Вашингтон, който наскоро посети Ухан. Тогава, първата смърт в САЩ беше съобщена на 29 февруари 2020 г. в щата Вашингтон.

По-малко от седмица по-късно CBS News съобщи на 5 март 2020 г., че броят на смъртните случаи бързо се е увеличил до 11 в цялата страна в САЩ - 10 в щата Вашингтон и един в Калифорния. Не само това, но и към този ден „Световната здравна организация призова правителствата по целия свят да изтеглят„ всички спирки ““, за да се преборят с огнището. Отгоре, Китай „изглежда, че е над най-лошото“, заяви CBS.

Всичко казано, че към 5 март 2020 г. са регистрирани 98 067 случая на нови коронавирусни инфекции, засягащи 88 страни, 80,430 от които са в Китай. Worldometer.info предоставя лесен преглед на потвърдени случаи и смъртни случаи, които можете да проверите за най-новите статистически данни.

COVID-19 - оръжеен коронавирус?

В това интервю Франсис Бойл - чийто произход включва бакалавърска степен от Чикагския университет, степен юрист (юрист) от Харвард и докторска степен. в политическата наука - споделя своята теория за произхода на този нов коронавирус.

От десетилетия той се застъпва срещу разработването и използването на биооръжие, което подозира, че е COVID-19. Всъщност Бойл беше този, който призова за законодателство за биологични войни в Конвенцията за биологичните оръжия от 1972 г. и този, който изготви Закона за борба с тероризма срещу биологичните оръжия от 1989 г., който бе приет единодушно от двете палати на Конгреса и подписан от закона от Джордж Буш, Ср.

По времето на този запис, 14 февруари 2020 г., над 50 000 души в Китай са били заразени с вируса. Със сигурност не произлиза от заразена супа от бухалки.

В резултат на антибиологичната война на Бойл, която датира от първите дни на администрацията на Рейгън - време, в което те използват ДНК  генетичен инженеринг  за производство на биологично оръжие - Бойл внимателно е следвал „мистериозни огнища на болести както при хора, така и при животни по света ”, които се появяват оттогава.

„Моят акт за борба с тероризма срещу битката е специално предназначен да се занимава не само с редовни биологични оръжия, но и с ДНК генетична инженерия за биологични оръжия, която тъкмо навлиза в началото на разработването на BWC.

 

Въпреки че BWC би покрил генетичното инженерство на ДНК, исках да поясня по име, че е обхванат. Също така поясних [това], че обхваща и синтетичната биология “,  казва Бойл.

 

„И така, когато тези необясними мистериозни заболявания избухнат, аз ги наблюдавам известно време и обикновено просто заключавам, че те могат да бъдат обяснени с нормални причини: липса на санитария, бедност, неща от този характер. Но в Ухан ми се стори доста подозрително.

 

В Ухан има съоръжение за биологична безопасност ниво 4. Той е първият в Китай и беше специално създаден за справяне с коронавируса и SARS. SARS е основно оръжейна версия на коронавируса.

 

Имаше течове преди SARS от това съоръжение и наистина единствената причина за тези съоръжения BSL-4 въз основа на моя опит е изследването, разработването, тестването и складирането на нападателни биологични оръжия.

 

Поради тази причина заявих своето мнение: Че този коронавирус на Ухан изтече от това съоръжение BSL-4 ... може би в средата на ноември ... и оттогава китайското правителство лъже и прикрива. "

Остават много неизвестни

Първият докладван случай на инфекция с COVID-19 е 1 декември 2019 г. В зависимост от инкубационния период, който все още не е известен, първоначалното олово, при условие че има такова, може да се появи навсякъде през ноември. Официалната оценка е 14-дневен инкубационен период, но британски експерт по здравеопазване смята, че това е 24 дни, а севернокорейските експерти по биологична война смятат, че е 30 дни, казва Бойл.

„Що се отнася до провинция Ухан и Хубей, те по принцип са под военно положение. Няма друга дума за това. Ако прочетете изявленията на президента Си и неговите помощници, те ясно дават да се разбере, че са тук във война и това е правилно. Те са във война със собствен агент за биологична война.

 

Президентът Xi току-що уволни партийните апарати, които отговарят за това и въведе доверени военни служители, които се справят с него, както и голям брой сили на PLA [Народна освободителна армия], които казват, че са здравни работници. На мен не ми приличат здравни работници. Така че, досега, това е най-добрият ми прочит на ситуацията. "

На въпроса за слуховете вирусът COVID-19 може да е откраднат от лаборатория с висока степен на сигурност в Уинипег, Канада, Бойл казва:

„Можеше да бъде. Искам да поясня, че според мен те вече работеха върху това в съоръжението Wuhan BSL-4. Те работеха върху оръжие за биологична война, включващо SARS, което е коронавирус за начало.

 

Знаем, че д-р [Йошихиро] Каваока от Университета на Уисконсин ... възкреси испанския грипен вирус за Пентагона, очевидно за оръжейни цели, и той е специализиран в чифтосването на испанския грипен вирус към всякакви ужасни средства за биткойн. И имаше запис за това, че той доставя продуктите си до Уинипег.

 

Уинипег е еквивалент на Канада на нашия собствен форт Детрик. Това е съоръжение BSL-4 и да, те изследват, разработват тестове, произвеждат и складират всеки вид отвратително биологично оръжие, за което знаем. Така че част от тази технология можеше да бъде открадната от Уинипег. Не знам за това, но както казах, Wuhan BSL-4 вече работи по това.

 

Те вече бяха разработили SARS. SARS беше изтичал два до три пъти преди това и изглежда, че те са с турбокомпресор SARS, което изглежда [COVID-19]. Това е чисто ново поколение оръжия за биткойн, каквито не сме виждали досега.

 

Смъртността му варира от 15%, според Lancet, до 17% до 18% от британски здравен служител и дори китайска статистика. Инфекциозността му е 83%. Може да зарази от три до четири души за всеки заразен човек.

 

Той придобива функционални свойства, което означава, че пътува във въздуха най-малко 6 или 7 фута, и ... има съобщения, че дори замърсените човешки изпражнения го отдават, че човешкият фекал излъчва може би 6 или 7 фута. Така че, никога не сме виждали подобно нещо в историята на биологичната война, поне в публичните записи.

 

Искам да поясня: никога не съм работил за правителството на Съединените щати. Никога не съм имал разрешение за сигурност. Никога не съм имал достъп до всякакъв вид секретна информация.

 

Просто чета какво има в публичния и научния запис и се опитвам да направя собствените си изводи и това ви давам днес. Бих могъл да променя мнението си, ако хората могат да ми предоставят уважавани научни доказателства за обратното.

 

В момента стоя на моето заключение, че той изтича от Whahan BSL-4, най-високото ниво на китайското правителство е знаело за това, те го прикриват от първа стъпка, докато не информират КОЙ в края на декември. "

Въпреки законите, експериментът с биткойн е жив и добре

Както отбелязва Бойл, лабораторията Ухан е определена изследователска лаборатория на СЗО, което може да звучи странно, като се има предвид, че тези съоръжения са специализирани в разработването и изследването на опасни патогени, които лесно могат да бъдат превърнати в биологични оръжия.

Според Бойл обаче не бива да се изненадваме, тъй като „КОЙ е замислен за този тип работа и е от доста време“. Американските центрове за контрол и превенция на заболяванията и лекарствената индустрия също изглежда са имали ръка в много от огнищата на онези, които изглежда са оръжейни вируси.

„Няма да преживея дългата история на големия аптекар да се включва в това. Тук има огромни суми пари. Вярвам, че западноафриканската пандемия на Ебола произхожда от американското съоръжение BSL-4 в Сиера Леоне и [че] тестваха така наречената ваксина, която съдържаше жива ебола и я даваше на тези бедни хора “,  казва Бойл.

 

„Що се отнася до CDC, той е участвал във всяка… BSL-4 наука за биологичната война със смъртта, която евентуално бихте могли да си представите… Въпрос на обществено достояние е, че по време на администрацията на Рейгън, CDC и Американската колекция тип култура изпратиха 40 пратки оръжия -градиране на агенти за биологична война към Саддам Хюсеин в Ирак с надеждата и очакването, че той ще въоръжи тези агенти и ще ги използва срещу Иран ...

 

Разбира се, проблемът е, че когато тази война приключи ... бе дадена заповед на американските военни сили да взривят съоръженията за биологична война на Саддам Хюсеин и това не е начинът, по който се справяте с оръжията за биологична война ...

 

[Това] замърси нашите собствени войски и това беше причинител в синдрома на войната в Персийския залив, който ... уби около 11 000 американски войски и инвалиди около 100 000. "

Според Бойл, американското правителство изразходва 100 милиарда долара за програми за биологична война от 11 септември 2011 г. до октомври 2015 г., което не е малка сума. За да го разгледат, САЩ са похарчили 40 милиарда долара (при предположение за постоянна стойност на долара) за проекта на Манхатън, който разработва атомната бомба. Бойл също така оценява, че САЩ имат около 13 000 учени от живота, работещи в индустрията за биткойн.

„Ясно е, че администрацията на Рейгън, под влиянието на своите неоконсерватори, които определено вярват в биологични оръжия и специфични за етническото биологично оръжие (можете да видите това в доклада PNAC), бяха ангажирани с използването на генетично инженерство на ДНК с цел производство биологични оръжия.

 

Ето защо през 1985 г. проведох брифинг в Конгреса във Вашингтон, окръг Колумбия. Помолиха ме да направя това от Съвета за отговорна генетика, с който работя, в който участват водещите учени в света от MIT и Харвард.

 

Прекарах седем години в Харвард. Имам три степени и познавах всички тези хора. Помолиха ме да работя като техен адвокат и да дам брифинг в Конгреса. Надух свирката и тогава ме помолиха да изготвя законодателство за прилагане, което направих ...

 

Искам да поясня, че не съм тук, за да говоря от тяхно име, говоря само от мое име, но ако погледнете моята книга „Биологична война и тероризъм“, предговорът Джонатан Кинг написа предговора. И така, имам водещия професор по молекулярна биология в MIT, който подкрепя това, което казвам, ако не мислите, че знам достатъчно наука за това. "

САЩ се подготвят за пандемия COVID-19

Въпреки че досега има само ограничен брой съобщени случаи на инфекция с COVID-19 в САЩ, американските военни са определили няколко места за задържане в цялата страна за карантина на американците, трябва ли ситуацията да се обърне към по-лошо.

 

Исторически погледнато обаче, правителствените здравни служители значително преувеличават заплахата от пандемии в САЩ, включително  птичия грип , свинският грип,  антраксът  и  еболата .

Например, както е подробно описано в бестселъра на New York Times от 2009 г. „ Голямата птичи грип измама “, тогавашният президент Джордж Буш-младши прогнозира 2 милиона американци да умрат от птичи грип; най-добрият сценарий, отнемащ само 200 000 живота. Окончателният брой на смъртните случаи в САЩ от тази пандемия беше нулев.

Въпреки това той генерира огромни печалби, тъй като доларите на данъкоплатците в САЩ бяха използвани за закупуване на 20 милиона дози  Tamiflu . Един от хората, които успяха да извадят джобовете си от тази измама, беше министърът на отбраната Доналд Рамсфелд, който беше президент на науките в Gilead, когато наркотикът беше създаден.

„[Птичият грип] беше друго ДНК, генетично разработено оръжие за биологична война“,  отбелязва Бойл.  „Това беше химера. В него имаше три различни елемента и всички бяхме щастливи, че по някакъв начин смекчиха смъртността и заразността на птичия грип. "

Дали COVID-19 ще бъде подобно неефективен в разпространението си и леталитета, остава да видим. Съдейки по статистическите данни в Китай, „не изглежда много добре“, казва Бойл.

Разбиране на вируса COVID-19

Според Бойл вирусът COVID-19 е химера, подобно на вируса на птичия грип преди него. Тя включва SARS, вече оръжеен коронавирус, заедно с генетичен материал за ХИВ. „Това беше в публикувана статия на индийски учени. Можете да видите снимките точно там, [но] политическият натиск бе оказан върху тях, така че те се оттеглиха [вестника]. "

Ето защо някои учени сега се стремят да използват лекарства срещу ХИВ, за да го лекуват, казва Бойл. COVID-19 може също да има смесен грипен вирус, заедно с придобиване на функционални свойства, които му позволяват да се разпространи на по-голямо разстояние от нормалното.

Пандемиите многократно се използват за по-нататъшно състояние на полицията

Пандемиите също са използвани за отнемане на обществените свободи. Например, страхът от антракс от 2001 г. беше използван като тласък за подписване на Закона за патриотите, което беше първата стъпка към отнемането на много от нашите лични свободи и разгръщането на цялостно състояние за надзор. За мен подобни резултати са много по-загрижени от риска от самата инфекция. Бойл добавя:

„Използваха Amerithrax, за да атакуват Закона за патриотите, това е правилно… Ние станахме полицейска държава… И както посочих в„ Биография и тероризъм “, мисля, че същите хора, които стояха зад терористичната атака на 11 септември, също бяха зад на Amerithrax, но аз просто свързвам точки там ...

 

Това, което се нарича Amerithrax, излезе от лабораторията и програмата за оръжие за биологична война на правителството на САЩ и аз публично изсвирих свирката през първия уикенд на ноември 2001 г.

 

Съветът за отговорна генетика провеждаше своята конвенция в Харвардското училище и аз бях председател на група с Кинг и други експерти по биологичната война, по програмите за биологична война в САЩ.

 

Докато влязох в училището на Harvard Divinity School, Fox TV имаше екип от камери там и аз казах: „Очевидно това е програма за биологично оръжие в САЩ и вероятно Форт Детрик“.

 

Проведох сесията и направих същия коментар. Тогава направих коментар на радиостанция във Вашингтон, окръг Колумбия, за това [и на] BBC, така че всички хора по света ме чуха.

 

В този момент някой даде заповед, че никога повече няма да бъда интервюиран от каквито и да е нови новини за програми за биологична война. И това е от първата седмица на ноември 2001 г. “

Както отбелязва Бойл, книгата на Джордж Оруел, "1984", се е превърнала в реалност. Оттогава Бойл изнася лекции в адвокатската колегия DePaul в Чикаго за тоталитарния характер на Патриотичния закон.

"Snowden правилно посочи, че федералното правителство шпионира всичко, което казваме, всички наши електронни комуникации, вие го  наречете", казва Бойл .

 

„И отново, доказателството е, че съм напълно изнудван от американските медии. В действителност, ако се върнете назад и погледнете атаките на Amerithrax, те също така удрят масовите американски медии, за да им е ясно, че ако отразят този въпрос, те също ще бъдат убити. "

Биооръжията са разработени, за да се използват

Както отбелязва Бойл, американското правителство разполага с голям запас от Amerithrax - супер оръжеен антакс с нанотехнология с 1 трилион спори на грам - и това е само върхът на айсберга на разработените биологични оръжия. Нещо повече, Бойл не се съмнява, че тези оръжия в крайна сметка ще бъдат използвани за употреба, както досега. Той казва:

„Имаше настолна тренировка в университета Джон Хопкинс миналата есен… на коронавирус. Упражнение на плота, това е евфемизъм за игра на война. Тяхната оценка беше, че тя уби 65 милиона души ...

 

Джон Хопкинс зависи от очните топки в тази мръсна работа на нацистката биологична война. Там имат съоръжение BSL-3 ... което гордо обявяват на своя уебсайт ... Те го оправдават, като казват, че разработват ваксини. Добре ... Как го правят?

 

Те излизат по света и това е въпрос на обществено достояние и търсят всеки вид отвратителна болест, гъбички, вируси и бактерии, които евентуално можете да си представите. След това го връщат обратно в тези лаборатории на BSL-4 и разработват обиден, биологичен агент, използвайки ДНК генетично инженерство и синтетична биология ... създаден от Пентагона в рамките на DARPA ...

 

След като имат този обиден агент, след това продължават да разработват ваксина, защото агентът не е полезен, освен ако не можете да имате ваксина, за да защитите собствените си хора.

 

И така, те разработват ваксини, за да имат биологично оръжие, тъй като биологичното оръжие се състои от два елемента: на първо място обидното средство за биологична война, а след това, второ, ваксина за защита на вашите собствени хора и това е, което се създава направено на всички тези съоръжения BSL-4, както и на много от BSL-3.

 

Джон Хопкинс има BSL-3 и те признават, че използват двойно. Ето какво означава двойна употреба. Първо разработват обидния агент за биологична война и след това разработват предполагаемата ваксина. "

Всъщност университетът на Джон Хопкинс е най-големият получател на безвъзмездни средства за научни изследвания от федералните агенции, включително от Националните здравни институти, Националната научна фондация и Министерството на отбраната. Освен това тя е получила милиони долари за научни грантове от фондацията Гейтс. През 2016 г. Джон Хопкинс е похарчил над 2 милиарда долара за изследователски проекти, ръководейки всички американски университети в изследователски разходи за 38-та поредна година.

Как можем най-добре да предотвратим или лекуваме инфекция COVID-19?

Макар че не е ясно кое точно лечение е най-ефективно, предполагам, че интравенозният витамин С протокол на д-р Пол Марик за сепсис би бил добра отправна точка, виждайки как изглежда сепсисът е това, което убива онези, които се поддават на сериозна инфекция COVID-19 ,

Ретроспектива на Марик преди клиничното изследване показа, че даването на пациенти IV витамин С с хидрокортизон и витамин В1 за два дни намалява смъртността от 40% на 8,5%. Точният използван протокол беше 200 mg тиамин на всеки 12 часа, 1500 mg аскорбинова киселина на всеки шест часа и 50 mg хидрокортизон на всеки шест часа. Важното е, че лечението няма странични ефекти и е евтино, лесно достъпно и лесно за приложение.

Според Марик витамин С и кортикостероидите имат синергичен ефект, т.е. което е част от неговия комбо протокол е толкова ефективен. Все пак, само използването на високодоза IV витамин С е доказано, че подобрява преживяемостта при пациенти със сепсис и остра респираторна недостатъчност, като намалява смъртността от 46% на 30%.

Той също така намали броя на дните, необходими за да останат в болница. Средно тези, които са приемали витамин С, са прекарали до 28 ден три по-малко дни в интензивното отделение, отколкото плацебо групата (седем дни в сравнение с 10). До 60-ия ден лекуваната група също е прекарала общо седем дни в болницата - 15 дни в сравнение с 22.

Въпреки че няма изпитвания, които разглеждат интегрирането на  хипербаричната кислородна терапия  (HBOT), подозрението ми е, че това би осигурило мощна синергия, която би могла да постигне смъртността от сепсис още по-близо до нулата. За съжаление, HBOT не се предлага в много болници и дори да беше, той не е одобрен за сепсис.

Можете да научите повече за протокола за сепсис на Марик в „ Витамин С - Промяна на играта при лечение на смъртоносен сепсис “, заедно с препоръки за здравословно усещане как да намалите риска от сепсис на първо място.

Можете също така да прегледате PowerPoint презентацията на Marik, „ Хидрокортизон, аскорбинова киселина и тиамин за лечение на тежък сепсис и септичен шок “, представена на срещата за прегледи на критични грижи през 2020 г. в Австралия. За съвети от СЗО за домашни грижи за COVID-19, моля, вижте „ Нов коронавирус - най-новият скандал за пандемия .“

Един от най-мощните видеоклипове, които съм виждал

Следващото видео от Barbara Loe Fisher е едно от най-мощните видеоклипове, които съм виждал. Надявам се, че гледането на това видео ще ви вдъхнови да се заемете с каузата и да се присъедините към борбата за свобода и независимост на ваксината.

 

Между много индустрии и федерални регулаторни агенции има културна война и сговор, което води до потискане на истината за жизненоважни важни здравни проблеми. Ако това потискане продължава, постепенно и прогресивно ще разрушим нашите частни права на индивида, за които нашите предци се бореха толкова трудно. Моля, отделете няколко минути, за да гледате това видео.

 

 

Защитете правото си на информирано съгласие и защитите изключения от ваксини

При цялата несигурност, свързана с безопасността и ефикасността на ваксините, е изключително важно да защитите правото си да правите независим избор на здраве и да упражнявате доброволно информирано съгласие за ваксинация. Спешно е всички в Америка да се изправят и да се борят за защита и разширяване на защитата за информирано съгласие за ваксини в държавните закони за общественото здраве и заетостта. Най-добрият начин да направите това е да се включите лично с законодателите на вашата държава и да образовате лидерите във вашата общност.

Мислете глобално, действайте локално

Препоръките за национална ваксинална политика се правят на федерално ниво, но законите за ваксините се приемат на държавно ниво. Именно вашите действия за защита на вашите права за избор на ваксина могат да имат най-голямо влияние.

Изключително важно е ВСЕКИ да се включи в отстояването на законното право да прави доброволен избор на ваксина в Америка, тъй като тези избори са заплашени от лобисти, представляващи лекарствени компании, медицински търговски асоциации и служители на общественото здравеопазване, които се опитват да убедят законодателите да премахнете всички изключения от ваксините от обществените здравни закони.

Регистрирането за безплатния портал за застъпничество на NVIC на  www.NVICAdvocacy.org  ви предоставя незабавен и лесен достъп до вашите собствени законодатели на държавата на вашия смартфон или компютър, за да можете да чуете гласа си. Ще бъдете информирани за най-новите държавни сметки, застрашаващи вашите права за избор на ваксина и ще получите практична, полезна информация, която да ви помогне да станете ефективен защитник на избора на ваксина в собствената си общност.

Освен това, когато се появят национални проблеми с ваксините, ще имате актуална информация и елементи за призив за действие, които са ви необходими на една ръка разстояние. Така че, моля, като първа стъпка се регистрирайте за портала на NVIC Advocacy.

Споделете историята си с медиите и хората, които познавате

Ако вие или член на семейството сте претърпели сериозна реакция на ваксина, нараняване или смърт, моля, говорете за това. Ако не споделяме информация и опит един с друг, всеки се чувства сам и се страхува да говори. Напишете писмо до редактора, ако имате различна гледна точка към историята на ваксината, която се появява във вашия местен вестник. Обадете се в радио токшоу, което представя само едната страна на историята на ваксината.

Трябва да бъда откровен с вас: Трябва да сте смел, защото може да бъдете силно критикуван, че сте дръзнали да говорите за „другата страна“ на историята на ваксината. Бъдете подготвени за това и имайте смелостта да не отстъпвате. Само чрез споделяне на нашата гледна точка и това, което знаем, че е вярно за ваксинацията, ще се отвори общественият разговор за ваксинацията, така че хората да не се страхуват да говорят за това.

Не можем да позволим на лекарствените компании и медицинските търговски асоциации, финансирани от лекарствени компании или служители на общественото здравеопазване, насърчаващи принудителното използване на нарастващ списък с ваксини, да доминират в разговора за ваксинацията.

Пострадалата ваксина не може да бъде пометена под килима и да се третира като нищо повече от „статистически приемливи съпътстващи щети“ на националните еднопосочни политики за задължителна ваксинация, които излагат твърде много на риск от нараняване и смърт. Не трябва да се отнасяме с хора като морски свинчета, а не с хора.

Интернет ресурси, където можете да научите повече

Насърчавам ви да посетите уебсайта на благотворителната организация с нестопанска цел, Националния център за ваксини за информация (NVIC), на  www.NVIC.org :

  • Изисквания и изключения за ваксини от държавата  - законите за ваксините варират в различните щати на САЩ. Като знаете конкретните политики къде живеете, ще научите как можете да получите изключения и по-добре да защитите правото си да правите информиран избор на ваксина.
  • Мемориал на NVIC за жертви на ваксини  - Преглед на описания и снимки на деца и възрастни, претърпели реакции на ваксина, наранявания и смърт. Ако вие или вашето дете изпитате нежелано ваксинално събитие, моля, помислете за публикуването и споделянето на историята си тук
  • Ако ваксинирате, задайте 8 въпроса  - Научете как да разпознаете симптомите на реакция на ваксина и да предотвратите нараняванията на ваксината.
  • Стена за свобода на ваксините  - Преглед или публикуване на описания на тормоз и санкции от лекари, работодатели и служители в училищата и здравеопазването за независим избор на ваксина.
  • Стена за неуспех с ваксина  - Преглед или публикуване на описания за ваксини, които не са успели да работят и предпазват ваксинираните от болести.
Свържете се с Вашия лекар или намерете нов, който ще слуша и ще се грижи

Ако вашият педиатър или лекар откаже да предостави медицинска помощ на вас или вашето дете, освен ако не се съгласите да получите ваксини, които не искате, силно ви съветвам да имате смелостта да намерите друг лекар.

Тормозът, сплашването и отказът от медицинска помощ се превръщат в начин на действие на лечебното заведение в опит да спре промяната в отношението на много родители към ваксинациите, след като те получат истинско образование за здравето и ваксинацията. Все пак има надежда.

Най-малко 15% от анкетираните млади лекари наскоро признават, че започват да прилагат по-индивидуализиран подход към ваксинациите в пряк отговор на опасенията за безопасност на ваксините на родителите.

Добра новина е, че има все по-голям брой умни млади лекари, които предпочитат да работят като партньори с родители при вземане на персонализирани решения за ваксина за деца, включително забавяне на ваксинациите или даване на по-малко ваксини в същия ден или продължаване на предоставянето на медицинска помощ за онези семейства, които отказват използването на една или повече ваксини.

Така че, отделете време да намерите лекар, който се отнася към вас със състрадание и уважение и който е готов да работи с вас, за да направи това, което е подходящо за вашето дете.

 




Гласувай:
4



Спечели и ти от своя блог!
1. zaw12929 - ъм 13 03/19 61 човека са починали от ...
17.03.2020 06:18
ъм 13 03/19 61 човека са починали от коронавируса в САЩ. Заразените вече са 3010.

Положителна проба са дали 2940 американци от 49 щата и федералния окръг Колумбия, както и 70 граждани на страната, върнали се от чужбина.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39748668
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031