Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.06.2017 14:47 - Джордж Сорос: Brexit ще се промени
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 905 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Джордж Сорос: Brexit ще се промени
24 Юни 2017 г. Шон Адл-Табатабай Новини , Великобритания

image


Милиардерът Джордж Сорос глобалист обеща британската общественост, че Brexit ще се промени в рамките на следващите няколко години, намеквайки, че той възнамерява да принуди правителството да пренебрегне последните години в изчакване референдум за ЕС. 

Според Сорос, Великобритания е на път да навлезе в период на финансова и социални вълнения на такъв огромен мащаб, че Brexit ще бъде единствената жизнеспособна опция за справяне със ситуацията.

"Моментът на истината наближава", каза Сорос.

"Факт е, че Brexit е губещи предложение, вредно както за Великобритания и Европейския съюз. Тя не може да се отмени, но хората могат да променят мнението си. "

Dailymail.co.uk съобщава: Великобритания $ 2.5trillion икономика показа гъвкавост, тъй като референдум миналата година, въпреки че британската лира падна 25 цента спрямо долара в часовете непосредствено след гласуването в шок.

Но Великобритания се превърна от една от най-бързо растящите икономики на Групата на седемте водещи икономически нации през 2016 г. до най-бавно в началото на 2017 г., като спадът в стойността на паунда след референдума за Brexit избута нагоре инфлация и удари на потребителските разходи.

Комбинацията от нарастващите цени и забавяне на растежа на заплатите представлява предизвикателство за Централната банка на Англия и нейните топ политиците, трима от които гласуваха миналата седмица, за да повиши лихвените проценти, за да се отправят за ускоряване на инфлацията.

 

Сорос заяви, че банката е подценила влиянието на инфлацията, а сега е наваксване.

"Домакинствата ще осъзнаят, че жизненият им стандарт падат и те ще трябва да се коригира разходите си навици", каза Сорос.

"За да влошат нещата, те също ще осъзнаят, че са станали в свръхзадлъжнялост и те ще трябва да плати дълговете си."

Великобритания има по-малко от две години, за да договарят условията на развода и очертанията на бъдещите отношения, преди да се дължи да напусне в края на март 2019 г..

Двете страни се нуждаят от споразумение да поддържат нормална търговия между най-големият търговски блок в света и петият по големина световна икономика.

Сорос заяви, че ако премиерът Тереза ​​май иска да остане на власт, тя ще трябва да се промени подхода си и да вземат предвид млади хора, които според него искаше да намери добре платена работа.

Тя трябва, каза Сорос, се стреми да запази Великобритания в единния пазар на ЕС като Великобритания се опитаха да се измъкнат.

"Процесът на развод ще отнеме най-малко пет години, за да завърши, и през това време нови избори ще се проведат", каза Сорос.

"Ако всичко мине добре, двете страни могат да искат да се ожени отново, дори преди да са разведени.




Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39919102
Постинги: 21940
Коментари: 21634
Гласове: 31038
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930