Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.03.2014 19:11 - Руската следа: Ангела Меркел дъщеря на...Хитлер!? http://www.epochtimes-bg.com
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 6635 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 28.03.2014 19:13

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Руската следа: Ангела Меркел дъщеря на...Хитлер!?

image
image
image

dublinsmick.wordpress.com/vaticproject.blogspot.com.au

Hitler Was A Rothschild And So Was His Daughter Angela Angela Merkel is Hitlers Daughter and a Rothschild Хитлер е бил Ротшилд

Официалната история представлява вид було, за да се скрие истината за онова което в действителност се случва...

imageЗащо банкерите финансираха революциите и комунизма? Защо банкерите Ротшилд финансират Карл Маркс?

В интернет може да се намери твърде интересната информация, че фактически Карл Маркс е бил финансиран от банкерския клан Ротшилд...

 
 

plovdivmedia.com

 

 

 

Публикувана на
3 Април 2009 година

Възможно е канцлерът на Германия Ангела Меркел да е ...дъщеря на Адолф Хитлер, сензационно разкрива изданието Last Trumpet Newsletter.
PlovdivMedia
Тя е родена през 1954 г. в бившата ГДР. В официалната й биография пише, че се е появила на бял свят на 17юли 1954г. и че е дъщеря на лютерантския теолог Хорст Каснер. Наскоро разсекретени архиви на КГБ обаче разкривали съвсем друга история. Досиета на бившите тайни служби на ГДР ЩАЗИ доказвали, че Ангела Меркел е родена на 20 април 1954 г. Подробности за нейното раждане имало в архива на известният германски лекар д-р Карл Клауберг. След Втрата световна война той е осъден като един от нацистките „лекари на смъртта”. Лежи в съветски затвор. Когато обаче става ясно, че е брилянтен учен, Клауберг е освободен след 7 години. Скоро след това се прославя като...баща на изкуственото осеменяване.
Руснаците били много заинтригувани от твърдението му, че той е запазил замразени проби от спермата на Фюрера. Според авторът съветските тайни служби са направили таен експеримент. Докарали са в Източна Германия Гретъл, сестрата на Ева Браун (съпругата на Хитлер). Осеменили са я с пробата на фюрера, но вместо очакваният син, на бял свят се е появила дъщеря. Ако всичко изнесено е вярно, стряска съвпадението на рожденните дати на Ангела Меркел и предполагаемият й баща Адолф Хитлер – 20 април.
Застъпниците на конспиративните теории сочат и друг подобен факт – пак на 20 април, но през 2005 г., обвиняваният в нацистко минало кардинал Ратцингер бе коронясан за папа под името Бенедикт ХVІ. А на 22 ноември същата година Ангела Меркел бе избрана за канцлер на Германия. Мнозина и досега се учудват на светкавичната кариера, която я издигна от нищото до държавен глава на водещата страна в Европа.
Изданието открива и други паралели. Подобно на Адолф Хитлер, Меркел страшно се увлича по музиката на композитора Ричард Вагнер, смятан от някои за сатанист. В интервю за вестник „Франкфуртер Алгемайне Цайтунг” тя признава ,че любимата й творба е операта „Парсифал” на Вагнер. Според мнозина, канцлер Меркел има същите очи като някогашният канцлер Хитлер, свързват ги и други прилики, като се изключат мустачките.
Може би става въпрос за поредната сензация. Ами ако твърденията на Дейвид Майер отговарят на истината? Дали беше случаен скандалът, когато полски евродепутат заяви в Европарламента, че Ангела Меркел се държи като...Хитлер.





Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19647132
Постинги: 44542
Коментари: 6159
Гласове: 7172
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031