Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.08.2013 13:17 - Сноудън разкрил страшната тайна на ЦРУ за слънчевия апокалипсис. Автор: nikikm
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 5670 Коментари: 6 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Стотици милиони хора ще загинат през септември. От 14 години Белият дом знае за предстоящите слънчеви изригвания, но крие тайната. Резултатите от изригванията носят кодовото наименование "killshot. Това твърди бившият сътрудник на ЦРУ Едуард Сноудън, цитиран от руското информационно издание Еsoreiter.ru.

image Снимка: dnesplus.bg

Звучи невероятно, но документите, предоставени от Сноудън доказват, че още преди 14 години неговите колеги от Централното разузнавателно управление са знаели, че предстоящите катаклизми са неизбежни. Оттогава правителствата по света се подготвят за глобален глад.

Според Сноудън ЦРУ е наело по проекта "Звездни врати" хора с феноменални способности, които могат да чувствуват географски и хронологично отдалечени събития, с цел да се предотвратят евентуални глобални щети. Като част от работата по този проект НАСА е предоставила 30-годишен достъп към всички комуникационни системи, които използва. Според свръхсекретни докученти на Федералното буро за дайствия в извънредни ситуации (FEMA), последствията от слънчевите изригвания ще бъдат ужасни. "Кillshot" ще срине електрониката, ще настъпи остър недостиг на храни и питейна вода.

Достъп до ресурсите след катаклизмите ще има само управляващият елит, който ще оцелее в специални съоръжения, градени по времето на студената война и способни да уздържат ядрени атаки, твърди, Еsoreiter.ru, позовавайки се на разкритията на Сноудън.

За възникването на гигантска черна дупка на Слънцето съобщиха американски учени и публикуваха снимки, направени от SOHO - слънчевата обсерватория на НАСА и Европейската космическа агенция (European Space Agency/NASA Solar and Heliospheric Observatory). Дупката с диаметър 1 милион километра е ила зафиксирана на 18 юли 2013 года. Според директора ва астрономическата обсерватория на Иркутския държавен университе Сергей Язев, подобни дупки са източник на мощен слънчев вятър, който предизвиква силни магнитни бури на Земята. /БЛИЦ/dnesplus.bg/


http://www.epochtimes-bg.com
...................

Още по темата

Преди възцаряването на антихриста

Пророчество на Отец Христофор 1905-1996 от град Тула, Русия

Всички признаци за пришествието на антихриста са налице, и затова трябва всеки да внимава да не се прелъсти, да не бъде измамен. Та нали за да приеме човек антихриста и неговия печат, трябва умът му да се помрачи, да мисли само за земните интереси, да се уподоби човекът на скот. Свободата прави грешниците свободни в греха. Ще дойде време, ще настане свобода, и вие ще видите какво е това.....

Ще дойде време, когато ще има глад, страшен глад. Хората в домовете си ще умират от глад. Ще се търкалят трупове. Няма да има вода, електричество, нищо няма да има. А които имат къщичка, ще се прехранват от земята, Господ ще ги храни. Старайте се да се махнете от големите градове, не оставайте в градовете. Купувайте земя, къщичка и веднага копайте кладенец, да имате водичка. Садете върба. Ще дойде време, ще бъде страшна суша, всички реки, езера ще изсъхнат и ледовете на север ще се стопят. Планините ще изменят своите места. Тогава, който е посадил върбичка, под нея ще има винаги мокра земя. Вие тогава ще се помолите на Господа, ще вземете малко земичка, ще се прекръстите и ще я изядете и ето, това ще ви бъде хляб и вода.....”

 




Гласувай:
7



1. atanasio - истината е ,че
05.08.2013 17:35
Идват планетарни катастрофи: екологична - http://science.actualno.com/news_382588.html ,и финансова - http://e-vestnik.bg/13784/zhak-atali-vsichki-razoreni-sled-10-godini/

Трябват пари за трансформацията ,и 50-трилиона е минимума много повече са - http://www.greentech.bg/?p=21201 ,и да се знае къде се провалиха икономистите - Rex Weyler, съосновател на Greenpeace International - http://greentech-bg.net/?p=2147

Може да се оправят нещата ако се молим на Господ Исус Христос и се покаем за злините.

Незнанието и неверието е много голямо/Мат.9:13/ ,и трябва да изясним какво е покаяние - буквално преведено от гръцки е промяна,обнова на ума. Покаяние е осъзнаване и съкрушение,плач за извършеното зло и промяна в смисъл нравствена - старание с всички сили да не грешим ,да не повтаряне на злото/Деян.3:19/.

Господ Исус Христос ни обича и учи ,и обяснява Божията воля - ''..казах всичко що съм чул от Отца Си''/Иоан.15:15/ и /Иоан.8:26/. Но и ние трябва искаме,търсим/Мат.7:7/ да се молим на Господ за да разберем и познаем истината ,и всичко е казано от Господ и записано в Новия Завет.Основата е Христовото слово което е Божие /Рим.10:17/

цитирай
2. atanasio - Потокът от слънчевия вятър, изт...
05.08.2013 17:47
Потокът от слънчевия вятър, изтичащ от тази коронарна дупка ще достигне Земята на 29-30 юни.
http://30dumi.eu/2013/06/ogromna-koronarna-dupka-e-nasochena-ka-m-zemyata/#ixzz2b6eABJyC

цитирай
3. estirbg - Това е предсказано още преди стотици години в Библията, Откровение гл.16
05.08.2013 20:25
"8 Четвъртият ангел изля чашата си върху слънцето, на което се позволи да гори човеците с огън.
9 А като се опекоха човеците от голяма жега, похулиха името на Бога, Който има власт над тия язви, и не се покаяха да Му отдадат слава."
цитирай
4. dimat - Стига бе,нора!
05.08.2013 23:08
Не ви ли омръзнаха бе, тези простотии!Знаете ли,от преди хилядолетия,колко пъти е пророкуван,"края на света".Говорите,да не кажа,"дрънкате", вечно, за 'любов",а през цялото време насаждате страх,омраза и безнадеждност.Вразумете се поне малко.Спрете да се позовавате ту на Библия,ту на маи,ту на Нострадамус.Какъв е този бяс,тази ненавист срещу хората,която ви е обхванала.Ами апокалиптичните болести през последните 30-40 години?То не бе СПИН,Свински грип,Луда крава....какво ли не .СТИГА СТЕ СЛУГУВАЛИ НА ЕВРЕЙСКАТА ПАСМИНА И НЕЙНИЯ "БОГ",ИЛЮПЕН ОТ ЛЮБИМАТА ВИ "БИБЛИЯ",В КОЯТО ,ПОД "ЧОВЕК" СЕ РАЗБИРА САМО ЕВРЕИНЪТ,А ВСИЧКИ ВИЕ СТЕ НАЙ-ДОЛНОПРОБНИ "ГОИ"(ГОВЕДА)".Спрете да се държите,точно,като говеда.
цитирай
5. bgzdrave - Пореден опит
06.08.2013 10:25
за манипулация и насаждане на страх!
цитирай
6. silentfuture - Какво ще обяснявате октомври месец?
06.08.2013 12:05
Източникът на dnesplus.bg е дори без автор.Интересни спекулации,които няма да се случат.Хващам се на бас,че чалга конспираторите няма да спрат с пропагандата си и ще уронват престижа на истинските конспирации.Все пак дискредитирането на истината трябва да се случва за да може да не се вярва в истинските знамения.
Направете аналогия с филмите,книгите и статиите за календарът на маите и краят на света през декември 2012 година.Ако ще става нещо няма да изтича информация точно за това.Но какво значение имат източниците и доказателствата,когато,както и при религиите единственото нещо,на което се разчита е вярата.Мислещите се смеят.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28361994
Постинги: 4299
Коментари: 7559
Гласове: 8247
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930