Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.11.2019 23:47 - ИГРИ НА ВОЛЯТА и още ЖОКЕРИ
Автор: germantiger Категория: Хоби   
Прочетен: 3574 Коментари: 0 Гласове:
14

Последна промяна: 24.12.2019 07:29

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Влизам в блога сефте след над месец отсъствие

След този постинг отново ще изляза вероятно до нова година

Поздрави на валдор, като съм се сещал за блог.бг - се сещам с хубаво първо за нея

Чувствам се щастлив - чета великите, тренирам си с анадрол, правя си маратони на кур

А надолу две думи за АНАБОЛИ НА ВОЛЯТА и няколко джокери в живота

И КЛИПОВЕ ОТ ИГРИ НА ВОЛЯТА + НОВИЯ ТРЕЙЛЪР НА ВЕЩЕРА

на финала един абзац за животра на Арнолд Шварценеггер



image



ЮЛИЯН НАД ВСИЧКО

ПЛЕМЕТО ОПОНЕНТИ ИСКАТ ДА ГО МАХНАТ И СОБСТВЕНОТО МУ ПЛЕМЕ ЕСРЕЩУ НЕГО

Всички забравиха различията и враждите си обединени срещу един - ужповод държанието му

Човека им печели победите, праща ги на лукс и храна да живеят като награда, ате го номинират за премахване

Целта е ясна: най-силния играч до момента да си замине и отпадне

но преди да дойде реч за него, по нещо за другите

ПРЕДИ В ПРЕДАВАНЕТО СЕ ДРАЗНЕХ НА ЖАЛКИ МЪЖЕ МАХАЩИ ОТ ИГРАТА ЖЕНИ... СЕГА ОБАЧЕ В Т.НАР. ПЛЕМЕ НА ТРАКИТЕ, ЖЕНИТЕ СА МНОЗИНСТВО И МАХАТ МЪЖЕ, КОИТО ИМ ПЕЧЕЛЯТ ИГРИТЕ... тези обаче са още по-жалки по простата причина, че в игрите са абсолютно некадърни,единствено близначките и понякога Венцислава заслужават спортно уважение и се борят


- ГЕОРГИ го намразих, когато се гавреше с жените, гореше знамена, смачкваше цигари, хвърляше храната на другите - абе лайнЬО, знамена, столове и прочие реквизит е на предаването, не са ти бащиния. Кой си ти да даваш посока на хора в живота - шампион ли си, капацитет ли си, медалист ли в нещо?! Самия аз не пуша, но всичките мио гаджета са пушили и съм нямал проблем с това. Не пия алкохол, но нямам проблем друг да пие, дори и аз да кусна вино или друго според повод. Да, Георги беше силен играч, за мен кандидат за финала, но като отношение към жените беше ЛАЙНО повтарям.

- АЛЕКСАНДЪР, РАДОСТИНА И АННА-МАРИЯ - наистина семейство Гастонови ;) тоя дълъг чируз предпогаха, че е ниво, излъгах се, Радостина има мъртво месо между краката си - така говори на умряло, а сега се изживява като диригент. Зърната Мария, по-известна като Анна-Мария е пълен боклук за този "формат" - харесва ми, че е пее на германски, има великолепни очи и дори без гърди става на зърна като губеха игрите преди месец. Исках преди дни да биде поне веднъж, симпатизирах й само веднъж, съжалих я, но тази наистина не е за там - реална преценка за силите си - 0.

- НАСКО - когато той отпадна интереса ми към шоуто при мен падна наполовина. Зевзек, умник, кефеше ме, въпреки, че и него надцениха. Ако беше умен можеше да подаде ръка на Добата - Добрин наистина е кух ендоморф, но такива могат да бъдат крайно лоялни и да се раздадат за кауза ако изстискаш хубавото от тях. Да, Наско ме радваше в комбина с близначките, но вече е аут.

- БЛИЗНАЧКИТЕ - за тия мислех да направя даже постинг. Щяха да си го сложат в рамка, убеден съм, че щях да сътворя нещо, което никой не е писал за тях и да им го пратя в ютуб канала под техни клипове,но... мина време и не го сторих... и добре, че не го сторих. От любимки, от великолепни полудетски гласове, от сладки диванета,от нордически лица, от силни в игрите мъжки момичета, от артистични цветя тия сега са ми през... Гледам ги от седмица и са ми дрисли! Презрителни към почти всичко, иронията им често е гавра и пренебрежение, освен това от мъжки момичета в играта, явно са глезли с парата и финанса на тати, бати, мати итн, но това все пак не е моя работа.

- РОБЕРТА и ВЕНЦИСЛАВА - не са ми представата за жении грация, но са ми женски пичове, харесвах ги, когато мъжете в племето им преди ги мачкаха, симпатизирах им, а и се бореха в игрите, Роберта има великолепни очи и антитяло, Венцислава все повече НЕ ме радва вече в нищо.

- СЛАВЯНИТЕ общо - ВЕСКО Е НАД ВСИЧКИ, заслужава да спечели формата, малко ми изглежда ограничен и наигран заради предаването в уж флирта му с "Бети", но Веско е класа и физика - да! МАРТ е гиотин мъж под 2 м, но е мрънкало - то не бяха оплквания и заяждания с Амелия-Мира преди итн. СТОЯН - хубавец в тяло и тъпо младо момче, навитак в игрите за което браво и вече сгоден с украински курвенски боклук. В предаването уж предложи на една черновежда изрусена украинка. То беше дървено предложение, а и тия глупости по ТВ - във всяко шоу лъжи и поднасяния на публиката да гледа уж някакъв романс, любов, секс и пр. глупости и наредени телеманипулации, айде бегай. "Брат" - ако не си виждал сексуалната си дива 1 месец, то като се покаже ще я вземеш на ръце, ще я разнасяш като първомайски плакат и веднага ръцете ти ще я награбят за гъза... ако пък ти е липсвала месец любовта ще хванеш лицето, главичката й като икона и ще я покриеш с целувки докато си поемеш дъх. При Стоянчо не стана така - дървено, прегръдки само, но да са жуиви и здрави, може да греша.

АМЕЛИЯ-МИРА - съжалявах,че мъжете се скъсваха да я номинират, хубава, сериозна, малко заспала, без огън, но имах симпатия защото приемаше всичко без да реве, съжалявах, че загуби от Томас-Жената, Томито ми е много софт, много мек, много неориентиран понякога, не ми е тип .ич, но се държи ок, много обран и премерен.

ПЛАМЕН - мишкува понякога, стратегически ок, бързина ок, грозна глава без коса и му трябват още10 кила мускул,но пък за това е гъвкая и сръчен, след Юлиян и след Веско, избора ми е Пламен от нямай и къде.

МЪЖЕТЕ и ЖЕНИТЕ: Мразя когато мъже махат и номинират жени - знам това, ясно ми е в живота, понятно ми е между нас мъжете, идеално ми е познато, но НЕ ми харесва. За това не харесвах т.нар. племе на славяните - заспали, скучни и махащи жени в началото. Намразих т.нар. прабългари заради мачкането на 1-2 мъже срещу жените и никой не им скочи на тия реално и директно, недоумявам...?! Сега обаче жените са СЪЩИТЕ - това не е изненада за мен - хората сме това - цветя и лайна, висок полет и лазене на червей,нищо ново - нормално е почти да кажа.

П. С.
МИРИ - съжалявам, че твоя човек вчера изгуби, но пък моя продължи

..........


image



ЮЛИЯН Е НОМЕР 1 ЗА МЕН

Да, няма да спечели, не биха позволили, ще му спретнат игра тип "Заколи Георги", предаването вече подбира според участниците игри - за да са ок жените, имаме игри на място, монети, пъзел нон-стоп, очаквам скоро плетене, шиене на гоблени и готвен... стоп - готвене - не - все пак в живота най-качествените готвачи са мъже!

Мъжете сме по-силни и по-умни, не ракиджиите на квартала, не свинете-мъже, които си шамарят жените у дома, не тия българи, говоря за качествените или за постженията. В ШОУТО НА-УМЕН ИЗГЛЕЖДАШЕ НЕ НЯКОЯ ЖЕНА, А НАСКО - факт! В предаването ако се сравнят победите на мъже срещу жени, то в елиминации са 2 : 1, а в общите игри по постове, то сигурно 50 към 1 в полза на мъжете! НЕ ПОДЦЕНЯВАМ ЖЕНИТЕ, АЗ ГИ ОБОЖАВАМ! Просто мускулните влакна, хормоните и еволюцията на войни и рскови ситуации са ни направили по-бързо мислещи, по-ясни, по-рационални, но и попвече идералисти и творци ако щете, съжалявам, но това е истината и тя си има логическо обяснение, то не е от въздуха.

А СЕГА ЗА ЮЛИЯН

Разбира се, отвратителен човек, без съмнение кофти, в началото на играта ми беше повече от неприятен, след обединението на племената обаче за мен еномер 1. Бърз макар не колкото Пламен, ловък, сръчен, силен въпреки че е далеч от Веско в маса, адски съобразителен, доминиращ, плашещ другите, ПОБЕДИТЕЛЯ В ИГРИТЕ - ИНДИВИДУАЛНИ И КОЛЕКТИВНИ, макар и не в 100%.

ИМАЛ БИ-ПОЛЯРНО РАЗСТРОЙСТВО, ПОКРАЙ ТОВА РАЗБРАХ, ЧЕ ГО ИМАМ СЪЩОТО - ДНЕС СИ МИЛ УТРЕ ЗЪЛ, ЗА ЧАС СИ ДОБЪР, СЛЕД 10 МИНУТИ СИ КОНТРА СХОРАТА

ВНУШАВАЛ СИ, ЧЕ ВСИЧКИ СА СРЕЩУ НЕГО- ФАКТИЧЕСКИ Е ПРАВ И Е ТАКА, ТИЯ ВНУШЕНИЯ РАБОТЯТ СПОРЕД МЕН В ЖИВОТА ПОНЕ ЗА МЕН

АРИГАНТЕН БИЛ - И ТРЯБВА ДА Е,ТАКА СЕ ПРАВИ, ТАКА СЕ УТВЪРЖДАВА ОБРАЗ, ПОБЕДА, ЛИДЕРСТВО, ДОМИНАЦИЯ - МОЖЕ ДА НЕ Е АРОГАНТЕН, А ВЪТРЕШНО ТАКА ДА БЛЕСТИ И ЗА СЕБЕ СИ ДА УСЕЩА СВОЯ ТРИУМФ, ДА ИЗПИТВА ЕМОЦИЯ НА ВЪРХА И НА МИГА

КАЗА СИ, ЧЕ Е ОГНЕН ЧОВЕК - МНОГО ХУБАВО, ЗАСПАЛИ И УМРЕЛИ МЕСА НЕ МЕ ВЪЛНУВАТ, БАЩА МУ НЕ ПРИЗНАВАЛ НИЩО В НЕГО, МАЙКА МИ СЕГА Е ЦЕНТЪР НА ЖИВОТА МИ, НО И АЗ ОТ ДЕТЕ ПОМНЯ КАК НИЩО МОЕ НЕ Е ПРИЗНАВАЛА И ПРИНИЗЯВАЛА - това обаче не е уникално, много от нашите родители са ни казвали,че от нас нищо няма да стане, то и нищо не излезе. Юлиян спомена и дядо си при една победа нагоре към небето. Забрави небето "брато" - там няма нищо, дядовците ни сапри червеите и ние ще станем прах,но споменаването и победата посветена на дядото е точна!

КАЗВАТ, ЧЕ ЮЛИЯН БИЛ ЖОКЕРА В СМИСЪЛ НА ЗЛОДЕЯ В ИГРИ НА ВОЛЯТА - ЧУДЕСНО, ЗЛОДЕИТЕ ЧЕСТО СА НАЙ-СИЛНИТЕ ОБРАЗИ - ДВЕПЛЕМЕНА КАКТО КАЗА ТОМАС СЕ МЪЧАТ ДА ПОБЕДЯТ ЮЛИЯН И ДВЕТЕ НЕ УСПЯВАТ СРЕЩУ НЕГО.

ДВЕ ПЛЕМЕНА ИСКАТ ДА ГО МАХНАТ ОТ ИГРАТА СЕДМИЦА СЛЕД СЕДМИЦА И ТОЙ НЕ ПАДА, ОСТАВА... разбира се, това не може да продължава вечно, само да реши екипа зад кадър и няма да го има, ще му спретнат кофти игра, храна и чао.

ХАРЕСВАМ В ЮЛИЯН ПОБЕДИТЕ, ВЪЛКА-ЕДИНАК, ВЕЗДЕСЪЩИЯ, АРОГАНТНИЯ, защото всъщност може да не си арогантен, а така имаш да кажеш нещо честно на другите, защото не си сам и самотен, а искащ да си разбран, но не си!

точно така, давай Юлияне докъдето можеш, ще паднеш, но сам, прав, другите пълнят гащите дне след ден, а като си заминеш щепразнуват сякаш са свалили "царя"

и цитирайки "злодея" в анаболи на волята:
ТУКА Е ЕДИН...
ЦАРЯ НА ПРАБЪЛГАРИТЕ...
ЮЛИЯН ЗЛАТЕВ СЕ КАЗВА...
таак е василисо василис - тука е един, пъдаря на блога

................


ЕДНА ПРЕКРАСНА ЖЕНА - АМЕНДА ТАЙЛЪР


image




И АБЗАЦ ЗА АРНОЛД - ощеедин жокер в живота и на сцената

Арнолд преди беше велик, сега е боклук.

Като млад е правил всичко за победата, така и трябва според мен - ще се биеш, ще се бориш, ако трябва ще лъжеш и крадеш,ако си жена и краката си ще отваряш за целта,която си поставил... разбира се, ако целта си заслужава и е нещо сериозно, житейско, маниакално за отделния човек. Няма морал, няма стоп, няма хора, бариери, нищо свято и нищо човешко.

АРНОЛД Е МЛАДЕЖ ПРЕЗ 1969 Г., ИДВА В АМЕРИКА И ПОБЕЖДАВА НАРЕД,НО... ГУБИ ЕДИН-ЕДИНСТВЕН ПЪТ ПЪРВАТА СИ ОЛИМПИЯ ОТ ПОБЕДИТЕЛЯ ПРЕДИ НЕГО 3 ГОДИНИ ПОДРЕД - КУБИНСКИЯ НЕГЪР СЕРДЖО ОЛИВА

АРНОЛД ОБАЧЕ Е УМНИК И УНИКАТ - ПРАВИ СИ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ АНАЛИЗ, НИКОГА ВЕЧЕ НЕ ПОЗИРА ДО ОЛИВА В СИЛНИТЕ ПОЗИ НА ПОСЛЕДНИЯ, НАБЕЛЯЗВА СЛАБИТЕ МЕСТА В СЕРДЖО ОЛИВА И ПРАВИ СВОИТЕ ПОЗИ СПОРЕД ТЯХ,НО НЕ Е САМО ТОВА...

ПРЕЗ 1970Г. АРНОЛД ИЗЛИЗА НА СЪСТЕЗАНИЕ ПРЕДИ МИСТЪР ОЛИМПИЯ НА КОЕТО ИДВА И СЕРДЖО ОЛИВА ДОТОГАВА НЕПОБЕДИМ ЗА ДА ВЗЕМЕ ПОБЕДАТА И НАГРАДАТА. ОБАЧЕ АРНОЛД Е ПО-РЕЛЕФЕН И ПОБЕЖДАВА САМО С ЕДНА ТОЧКА СПОРЕДСЪДИЙСКИТЕ ЛИСТИ - СЕРДЖО Е ПО-ГОЛЯМ В РАЗМЕРИ, НО ЗАЛЯТ, НЕ ТОЛКОВА РЕЛЕФЕН И НАРЯЗАН.

АРНОЛД ОТИВА ПРИ СЕРДЖО ЗАД КУЛИСИТЕ И КАЗВА НА НЕГРОТО - АКО БЕШЕ ОЩЕ 5 КГ ПО-ТЕЖЪК - ТИ ЩЕШЕ ДА МЕ БИЕШ... КУХОТО НЕГЪРЧЕ ОТ КУБА ПОВЯРВА И СЕ ВРЪЗВА... НА МИСТЪР ОЛИМПИЯ СЕ ЯВЯВА ОЩЕ ПО-ЗАЛЯТО И ТЕЖКО, НО БЕЗ ТАКЪВ РЕЛЕФ... АРНОЛД БИЕ И СВАЛЯ КРАЛЯ ДОТОГАВА СЕРДЖО ОЛИВА

КАК ГО БИЕ ТОГАВА... НЕЩАТА СЪЩО СА НА КАНТАР, НО АВСТРИЙЧЕТО Е ХИТРО... ПОЗИРАТ С ОЛИВА, СЪПЕРНИЧАТ СИ ДО ПОСЛЕДНИЯ "КРЪГ"... ЕДНОВРЕМЕНО ПРАВЯТ НЕЩО КАТО СВОБОДНО ПОЗИРАНЕ ЕДИН ДО ДРУГ, ПУБЛИКАТА КРЕЩИ,СЪДИИТЕ СЕ КОЛЕБАЯТ... ТОГАВА АРНОЛД СЕ НАВЕЖДА ЛЕКО КЪМ СЕРДЖО И МУ КАЗВА: АЙДЕ СТИГА, УМОРИХ СЕ, ДАВАЙ ДА СЕ ПРИБИРАМЕ, ДОСТАТЪЧНО... КУБИНСКИЯ КАНАК ПАК СЕ ВРЪЗВА И НАПУСКА... АРНОЛС ИЗОСТАВА ЗАД НЕГО - СПИРА СЕ И ПРВИ ЗНКА ПРЕД ВСИЧКИ СЯКАШ СЕРДЖО ОЛИВА СЕ Е УМОРИЛ И НЕ Е ПРИЕЛПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО НА АРНОЛД ЗА ОЩЕ ПОЗИ. ШВАРЦЕНЕГГЕР ОСТАВА НА СЦЕНАТА И КОВЕ ОЩЕ НЯКОЛКО КОРОННИ СВОИ ПОЗИ, С ТОВА ПОКАЗВА КОЙ ЗАСЛУЖАВА ПОБЕДАТА!

така се прави, това е даси жокера в играта,"злодея", "нечестния" - пълни глупости - това е частотпобедата и така се става победител

сега вече Арнолд е лайно - прави феминатор с жени спасяващи света, не терминатор, скоро чакам негринатор, чайнизатор, лесбинатор...в главните роли мексиканци, полинезийци като Скалистия, дрисльовци с нос като Вин Дизъл и мелези като Момчо - Момо/а

..........


КЛИПОВЕТЕ ОТ ИГРИ НА ВОЛЯТА не ги намирам в тубата, затова тук линковете

ЮЛИЯН в победите и т. нар. арогантност, която е превъзходна и така трябва


https://www.vbox7.com/play:6b50298de0

след 15.20 два пъти се шегува споменавайки племето на своите прабългари и детския лаф към Томас за класирането

след 16.15 както каза с кръвчицата, която пусна за бившето си племе в игрите, поклоните с кеф, които хората биха нарекли подигравка

благодаря, благодаря,оправихме си прическата, изпълва ме пичакато гледам - истинско удоволствие, точно така

СЛЕД 16.45 И ПЛЯСКАНЕТО НА ТОМАС ПО ДУПЕТО - така се прави, гавраджийски между мъже, а оня дали въобще се усети хаха

......


https://www.vbox7.com/play:abdd3be01c

СЛЕД 10.50 И СЛЕД 11.20 точно така - един е той там на Балкана :) ха ха пълни ме пича

и точно така- оставяш другия първи да дойде към теб и да те поздрави, с някоя секунда закъснение му подаваш ръка, така така "брат"

не знам зщао всички младежи ученици и бол народ по-големи си казват на брат и брато - това от афро-хамериканските ли филми дойде - това като бате бате при ромалето ли е... аз братя нямам,какво е това брато, здраве да е

......


https://www.vbox7.com/play:9de873278d

СЛЕД 07.15 ПЛЕМЕТО ПРОТИВНИК КОМЕНТИРА ВЕЗДЕСЪЩИЯ ЮЛИЯН


айде - тука е един в игри на волята - ЮЛИЯН ЗЛАТЕВ СЕ КАЗВА - давай Юлияне така до края


и финализирам с един клип с АРНОЛД

ЗАПОЧВА СЛЕД 1.30, а СЛЕД 1.36 АРНОЛД Е ОТНОВО ЖОКЕРА- нарочно стяга най-силния си пункт - бицепсите, когато Лу Фериньо минава покрай него - това не е случайно, а премерено, респектиращо и разколебаващо Лу глухото, защото Фериньо има проблем със слуха - серджо тъпото и лу глухото - двама изпързаляни от АРНОЛД БИЦАРАТА











Гласувай:
16



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: germantiger
Категория: История
Прочетен: 4620235
Постинги: 412
Коментари: 7517
Гласове: 21816
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031