Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
19.06.2018 11:02 - Днес във фейсбук се празнува рожд.ден на Г.Димитров - ген.секретар на БКП
Автор: dalida Категория: Бизнес   
Прочетен: 837 Коментари: 2 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
                            Днес 18.06.2018 г във фейсбук феновете на БКП празнуват рожденния ден на човека, който се постара да македонизира част от населението на Благоевград,за да го присъедини към Югославия.  Незнам до колко е вярно че бг-обществото е определило този човек за предател и колко от българите незнаят че той е предал българските традиции, но съм сигурна, че ще научат повече за предателите, ако се интересуват от историята на БКП и историческите политически предателства преди Демокрацията, постигната посредством превратът през 1989 г.

Фейсбук е мястото където всеки потребител, дори и компютъризираните ботове с профил имат правото на коментари и собствени мнения. Тези мнения, дори и да са негативни, никой няма право да трие. Единственото, което всеки потребител за себе си може да направи е - да скрие от погледа си публикацията, с която не е съгласен. 


Моят отговор  на поста със снимката на Георги Димитров във Фейсбук:  

- Г.Димитров 1946-1949 г - 32 -рия премиер на България и секретар на БКП - починал от сърдечна недостатъчност в болницата в Москва, човекът който отдели част от населението на БГ- Благоевград за да го присъедини към т.н. Македония, водил курсове за македонизирането на българите...днес се води като предател - предал българските традиции на чужд народ....

Ще видим след време, дали този мой отговор просто няма да изчезне накъде, незнайно защо и заради кого. Много мои  и не само мои отговори просто изчезват в пространството във Фейсбук, по неясни причини. Дали във фейсбук има бъг или пък вирус, никой не знае явно,защото няма предупреждения.



Гласувай:
8



1. sande - Предтел, кагебичник, изродз, неграмотник1 идиот, безбожник, камунист, неграмотник ...
20.06.2018 00:48
Масква , Масква, какво ни натрсе ! За 100 години напред сме скопени.
цитирай
2. get - Масква, Масква, какво ни натрсе ! За ...
20.06.2018 10:53
sande написа:
Масква , Масква, какво ни натрсе ! За 100 години напред сме скопени.


- Това е истината !

I-во
... Из Слова И спомени, на българския национал-революционер и възрожденец от Свищов - Димитър Маринов, който ПРЕДАВА ДИАЛОГА на Стефан Стамболов СЛЕД КАТО Е ВЪРНАЛ ОТНОВО НА ПРЕСТОЛА Български – княз Александър Батенберг :
” – А кръвта на руския народ? – възрази княз Александър с болна ирония.
- Ох, да оставим тая кръв. Ако русите проляха кръв, и ние не проляхме вода. Стомилионна Русия изгуби 40 000(истинската цифра на руските загуби е 16 000 – В убити и ранени при руско-турската война от 1877/78 год. – б.м.) войници и два милиарда лева.
- За избитите си синове те ВЗЕХА БЕСАРАБИЯ И ЦЯЛА ОБЛАСТ В АЗИЯ, а ЗА ИЗХАРЧЕНИТЕ РУБЛИ ТЕ ВЗЕХА ТРОЙНО ВОЕННО ОБЕЗЩЕТЕНИЕ от Турция, за окупацията ТЕ ВЗЕХА И ОТ НАС двадесет милиона.
А ние?
От три милиона народ ние дадохме жертва сто хиляди души(толкова е населението на независимото-номинално княжество България - б.м.); ОПУСТОШЕНИЯТА И ПЕПЕЛИЩАТА ПОГЪЛНАХА ЦЕЛИ НАТРУПВАНИЯ ОТ ВЕКОВЕ, чиято стойност надминава десет милиарда.
И какво получихме?
- >> ОТЕЧЕСТВОТО ни – Р-А-З-Д-Е-Л-Е-Н-О НА ПЕТ ЧАСТИ<<!!>> и РАЗДАДЕНО по милост на различни държави.<<
>> И още – едно натрупано опекунство, което ни души всеки час, което ни спъва на всяка стъпка.<<
- Не, ние ще хвърлим туй опекунство и Ваше Височество трябва да останете начело на тая борба!”

- С допълнението МЛАДИЯТ КНЯЗ БАТЕНБЕРГ ... той и ПЛЕМЕННИК НА руските императори РОМАНОВИ - нямал достатъчно сили да им се противопостави и заманава в изгнание!

- Нашето участие в руско-турската от 1877/78 г. възлиза на около 30 000 участващи - повече от войската на една Сърбия или Румъния ... ама - Каквото каже "освободителката" ?

II-ро
А какво МИСЛИ "ОСВОБОДИТЕЛКАТА" В БЪДЕЩИТЕ СИ ПЛАНОВЕ ... то не е за БЪЛГАРИЯ - А ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ ПРОЛИВИ?
- Ето четете - казаното от ВИСШИЯТ РУСКИ ДИПЛОМАТ Сергей Спридонович Татишчев в „История росийской дипломатии” издадена през 1890 г. в Санкт Петербург?

Цитат(мой превод по неговото произведение):
"„Да постъпим с България като с Полша – да я разчленим, да я размажем, да я изтрием от лицето на земята!

"Такава е в общи черти единствено разумната програма на бъдещото отношение на Русия към България, ако приемем за изходна точка убеждението, че интересите на двете страни ни най-малко не си противоречат, а напротив – достатъчно съвпадат, като служат за здраво съединително звено между тях.
НО КАКВО ДА ПРАВИМ, АКО това убеждение повече НЕ СЕ СПОДЕЛЯ ОТ ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ВОДАЧИ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, ако продължителното наше отдалечаване ги отдели от нас и даже ги сближи с нашите противници дотолкова, че те поеха положителни договорки с тях, те влязоха в заговор против Русия?
АКО Е ТАКА, НА РУСИЯ НЕ Й; ОСТАВА НИЩО ДРУГО, освен да погледне право в лицето на опасността и, осъзнавайки погрешността на своите по-раншни въззрения за България, да се освободи от всякакво съчувствие към тази страна, нейните водачи и население, да ги признаем за свои заклети врагове, толкова по-непримирими, колкото по-значителни са оказаните от нас благодеяния.
ЩОМ КАТО СЕ УБЕДИМ В ПРЕДАТЕЛСТВОТО И ИЗМЯНАТА НА БЪЛГАРИТЕ, ние следва да се отнасяме към тях като към врагове, без да се утешаваме с мнимо различие между настроението на народа и неговите водачи, той като в политиката всеки народ отговаря за своето правителство.
Всичко, направено от Русия за България, трябва да бъде развалено. ЦЕЛ НА НАШИТЕ УСИЛИЯ ТРЯБВА ДА БЪДЕ НЕ "ЦЕЛОКУПНА" БЪЛГАРИЯ, А ПОДЯЛБА ДОРИ НА СЕГАШНОТО КНЯЖЕСТВО МЕЖДУ НЕГОВИТЕ СЪСЕДИ: румънци, сърби и гърци, С ИЗКЛЮЧЕНИЕ НА ШИРОКА ИВИЦА ПО ЧЕРНО МОРЕ, КОЯТО РУСИЯ може ДА ПОТЪРСИ НАЧИН ДА ОСТАВИ ЗА СЕБЕ СИ.
С една дума, ние сме в правото си да постъпим с България, която ни измени и се присъедини към страната на нашите противници, както постъпихме с Полша – да я разчленим, да я размажем, да я изтрием от лицето на земята, в назидание на всички останали племена, населяващи Изтока, в доказателство на това, че позорен и бедствен край очаква всеки славянски народ, който дръзне да вдигне ръка срещу велика Русия."
- край на цитата по С.С. Татишчев.


III.
- не ние сме прегърнали в задущаващата си "братска прегръдка" руснаците - а те нас БЪЛГАРИТЕ! ... чрез различните им ПРОЕКТИ ЗА ... "потоци", "беленета" и още ЧРЕЗ ДОМИНАЦИЯ В РАЗЛИЧНИ ОТРАСЛИ, в БГ икономиката!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: dalida
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 6156482
Постинги: 1101
Коментари: 4873
Гласове: 29446
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031