Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.12.2014 13:06 - СЕНЗАЦИЯ: ЕТО ГИ ТАЙНИТЕ КЛАУЗИ В ДОГОВОРА ПУТИН - ЕРДОГАН
Автор: zaprehoda Категория: Бизнес   
Прочетен: 5338 Коментари: 6 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Наш бивш разузнавач, работещ едно време по "турското направление", е успял да се свърже със спящи клатки на нашето разузнаване в Анкара, да ги активира и да получи тайните клаузи към договора, подписан от Ердоган и Путин, при посещението на последния в Турция.

Оказва се, че освен за газопровод, газови доставки, строеж на атомни централи и други строителни обекти, двамата президенти са отделили специално внимание на България.

Нашите агенти са успели да преснимат само първата страница, тъй като е имало опасност да бъдат хванати на местопрестъплението. Според тях тайните договорености са били поне три страници.

Ето и преводът:

Баш секрет 

       Д О П Ъ Л Н И Т Е Л Н О   С П О Р А З У М Е Н И Е

Президентите на двете страни:

Владимир Путин - на Руската федерация - наследник на Руската империя, и

Реджеп Тайип Ердоган - на Република Турция - наследник на Османската империя,

Изразяват своето особено отношение към България, която се държи неуважително /в оригинала изразът е "курназ"/ към такива велики сили като Русия и Турция, и решават да приведат в синхрон /сахат гиби/ своята външна политика към тази страна.

Двете  страни не са забравили събитията от 1885 година, когато бе извършено съединението на Княжество България и Източна Румелия напук на международните договорености и без съгласието на двете империи.

Днес все повече български политици демонстративно се правят на европейци и обръщат гръб на тези, които са владели България пет века, и на тези, които са я освободили.

За да се натрие носът на българите, двете страни се съгласяват на следното:

 

  • 1. ГАЗПРОМ да финансира изключително турски отбори - "Фенербахче" или "Галатасарай" - ще се уточнява, и нито една рубла да не влиза в България.
  • 2. По най-бързия начин новините на турски по БНТ1 да се преместят по БНТ2, за да се отвлече вниманието на населението, а на освободеното място по БНТ1 да се възстанови предаването "Гаварит Масква"
  • 3. Популярните турски сериали да се продават на българските телевизии само в пакет с руска и съветска класика - "Война и мир", "Освобождение", "Чапаев", "Волга, Волга" и други.
  • 4. Във всички български министерства да се назначат по един заместник министър - турски шпионин, и по един руски - агент на КГБ. Да се компрометират заместник министрите от юдо-масонската квота, соросоидите и лично президента Плевнелиев.
  • 5. При евентуална покупка на руски ракети, които да се насочат към Истанбул, каквото искане има влиятелният български политик Валери Симеонов, партидата да бъде със заряд менте /кьор фишек/
  • 6. Най-после да се издигне на Шипка паметник на Сюлейман паша и да се формира Комплекс на помирението и вечната дружба - между Русия и Турция.

 6.Да се създаде междуведомствена комисия, която да набележи план за възстановяване на клаузите на Берлинския договор и разделянето на днешната България на Княжество България - може и без княз, под влиянието на Русия, и Източна Румелия - под влиянието на Република Турция.

 .......................................

Тук свършва първият лист, има още два. Какво ли пише на тях?




Гласувай:
7



1. batogo - !!!:)))
06.12.2014 13:24
Голям майтап ... И уместен... :) Това е предимството на спящите клетки... :)))
цитирай
2. apostapostoloff - На втората страница е отбелязано, че
06.12.2014 18:16
на парясания кагебешник ще му направят безплатно чалъмба, сюнет, а най- накрая една кадъна ще му изсмуче лимоните. Машала!
цитирай
3. krankar - А дали тази информация е достоверна?
06.12.2014 21:28
Четейки написаното на този първи лист, си задавам въпроса дали това е достоверен документ. Речника и термините, използвани в клаузите някак си не ми се вързват с политическия речник, който би трябвало да се използва при подписването на едно споразумение между двама висшестоящи политически ръководители. Напълно достоверно може да звучи всичко написано, ако двамата лидери са си го говорили помежду си, но така формулирано в писмен вид - малко се съмнявам в неговата достоверност. Не че няма логика, напротив, много е логично настроенията да са точно такива, но представени в писмен вид не ми звучат достоверно. Пиша това и по една друга причина - преди дни във Фейсбук беше представено едно интервю на Путин пред българска медия, без да се посочва коя е тя. Темата беше, че българите заслужавали само презрение - и това изречено от устата на Путин. Аз не вярвам в автентичността на това интервю, най-малкото защото един политик като Путин едва ли би си позволил да говори така пред медия, дори и да си го мисли. Политическата етика и култура не биха го позволили. И ако това тайно споразумение е наистина факт, то много от нашите политици трябва да се замислят......
цитирай
4. elizara - Tези фантазии май съм ги чела някъде
07.12.2014 19:07
Стават и за литературно произведение.
цитирай
5. shveik5 - Тя, идеята е много по-тънка!
07.12.2014 20:17
Има специална клауза според, която ако една от двете империи бъде нападната от България, се спира газта и по тръбата тайно се пускат солдати или аскери в подкрепа на нападнатата страна.
цитирай
6. mirosan - Ха, ха! Какво ли пише на другите два ...
11.12.2014 09:39
Ха,ха! Какво ли пише на другите два листа. Може би при поверителни разговори по телефона относно България да се обръщат един към друг с прозвището "другарю", без да споменават името на нашата страна за да не ги засече врага - пък те ще се сещат за какво става въпрос.
Турция да настъпи в България чрез спящи и лежащи клетки на радикален ислям и точно преди да станем колония на ислямска държава, да влезне руската армия освободителка и да ни направи част от Евразийския съюз, към който по-късно да се присъедини и Турция.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zaprehoda
Категория: Бизнес
Прочетен: 9456536
Постинги: 999
Коментари: 6456
Гласове: 8615
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031